Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lehet valami bajom? (tudom,...

Lehet valami bajom? (tudom, hogy túl rövid)

Figyelt kérdés
Mostanában a munkahelyemen kénsavval takarítunk. Plusz vízzel is locsolják, ami tilos kénsavnál, mert reagál vele. Fel is pezsgett minden alkalommal. Egész idő alatt köhögtünk, és nekem még most is fáj a torkom, a lábamon piros pöttyök vannak, és egy helyen lett egy apró seb is. Okozhat ez nagyobb problémát, vagy megúszom?
2011. szept. 26. 20:50
 1/4 anonim ***** válasza:
[link] nézd meg ezt a 3. oldal tetején. Nincs semmi védőeszközötök? valamit muszáj lenne adniuk!
2011. szept. 26. 20:57
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi a választ! Sajnos, semmit nem kapunk...tudod, közmunka..Holnap megpróbálom elkerülni, hogy azzal dolgozzak.
2011. szept. 26. 21:02
 3/4 anonim ***** válasza:

Ez abszolut jogellenes a munkaadó részéről. A munkáltató kötelessége a védőeszközök biztosítása, ha ezt még felszólításra sem teszi meg az már bűntett. Ha az alábbi hatóságnál esetleg ezt bejelented, a főnökeidnek vége.

www.ommf.gov.hu

Aki helyetted fog savazni annak is megeheti a tüdejét a sav. Nem tudom valóban kénsavval dolgoztok-e, azzal nem szokás takarítani, lehet, hogy sósav az a kénsav, de annak a gőze is roncsolja a tüdőt.

2011. szept. 26. 21:18
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat!

Ma is kénsavaztunk, de szerencsére most már nem kell. Hatalmas betűkkel van ráírva a hordóra, hogy kénsav. Hidd el, hogy az.

2011. szept. 27. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!