Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi bajom lehet? (Kérdésed túl...

Mi bajom lehet? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Az elmúlt 2 hónapban kb. kéthetente begyullad a baloldali nyirokcsomóm (vagy valami ahhoz hasonló), van, hogy belázasodok, van, hogy nem, de minden esetben bedagad (volt már pingpong-labda méretű is) és fáj. Most is fáj éppen, és mostanában a szívem is fura, időnként elkezd szúrni, vagy spontán össze-vissza ver. Meg ilyen szívdobogásérzés... De nem úgy, hogy gyorsan ver, hanem inkább erőteljesen, olyan érzés, mint amilyen egy metálkoncerten van a hangos zenétől (másképpen nem tudom elmagyarázni), csak éppen tökcsöndben. Összefügghet? Vagy külön-külön mitől lehet?

Tudom, orvos, hétfőn megyek is, de eddig nem tudtam mert szabin volt/van és két hete zárva van az egész objektum. De addig is aggódom magamért :D

2011. szept. 1. 15:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A szívedre szedhetsz Magneb6-ot, hátha rendbe hozza, a nyirokcsomóidra nem tudok mit mondani!!! A magneb6 kifejezetten jó hatással van a szívre, míg nem jutsz el orvoshoz szedjél be belőle mondjuk 2* vagy 3*1-et!!!
2011. szept. 1. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:

Ja, és ma konkrétan egész nap vérzik az orrom. Nem úgy, hogy ömlik belőle, de ahányszor kifújom, friss vér van benne. Valamint minden sebem szokatlanul vérzékeny, egy kis szúnyogcsípésből is szó szerint folyik a vér, ha elvakarom, ez eddig nem volt jellemző, és lassan is gyógyulnak a sebeim. Van egy sebem, amit két hete szereztem, nem is mély, de még mindig varas...

Most, hogy átolvasom, így összességében azért ez elég rémisztő. :S

2011. szept. 1. 15:18
 3/4 anonim ***** válasza:
nézesd meg a fogaidat is. nekem az volt a gond. időszakonként begyulladt nagyon fájt aztán elmúlt aztán megint begyulladt. kiderült hogy az egyik bal alsó fogammal volt gond.(pedig az nem is fájt)
2011. szept. 1. 15:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, a MagneB6-ot kipróbálom.

Fogorvoshoz is megyek mostanság, most hogy mondod, könnyen előfordulhat, hogy tényleg attól van, van pár rossz fogam...

Akkor már csak a szívem és a vérzés miatt aggódom :)

2011. szept. 1. 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!