Mi bajom van? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
multhét szerdán hasmenésem volt, és láz kísérte de elmúlt 2 nap alatt a láz, a hasmenés meg hétvégére vagyis székletté sűrűsödött a dolog. ( de a hasmenés is olyan volt hogy egy nap többször mentem és nagyon kevés volt). most meg rendes székletem van, nagyon jó az étvágyam, teljesen jól érzemmagam, csak olyan mintha ott alul szűkös érzésem lenne és wc előtt fáj a hasam, de am minden reggel izgulva kelek hogy ma is fogom érezni és akkor elkezdem rögtön érezni ezt a fura fájást, de amikor felébredek nem érzek semmit. szokott ilyen lenni hogy 'beképzelek' dolgokat, ilyen fájásokat. mi a bajom?
13/L ( megjegyzem hogy a hasmenés előtt mosatlan cseresznyéből 1-2 szemet ettem)
2011. jún. 15. 18:18
1/3 anonim válasza:
Hogy érted, hogy szűkösnek érzed magad?
2/3 A kérdező kommentje:
hát nemtom hogy olyan mint amikor nagyon éhes vagy és úgy szűkül a hasad de nem a gyomrom hanem ott lejjebb de nem vagyok éhes, meg tökre jó a kedvem meg van étvágyam és rendesen eszek
2011. jún. 16. 14:05
3/3 A kérdező kommentje:
meg nemis jött meg nem az a fájás
2011. jún. 16. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!