Mitől vesztettem el az eszméletemet?
Figyelt kérdés
Nagy szemű szőlőt eszegettem ülve, tv nézés közben, amikor is félre nyeltem (cigány útra ment),elkezdtem fuldokolva köhögni és felugrottam, de két lépést se tettem meg, mikor eszméletlenül estem össze, majd néhány másodperc után észhez tértem, a fiam segített, úgy hogy a hátamra ütött és fel emelt. A félelmem az, hogy mi van ha ez autóvezetés közben történik?2011. szept. 23. 08:21
1/7 anonim válasza:
Lehet ,hogy csak a köhögéstől ki ment a vér a fejedből,,(szokták mondani)és attól volt ez a pillanatnyi ájulás,de az ijedség is okozhat ájulást.
Ha ez még egyszer megtörténik azonnal doki!!
2/7 anonim válasza:
Van megoldás: ne egyél szőlőt autóvezetés közben.
Amúgy meg örülj, hogy a fiadnak volt ennyi lélekjelenléte, különben megfulladtál volna. A szőlőszem a nyelőcsöved helyett a légcsöved felé vette az irányt (mert félrenyeltél).
3/7 anonim válasza:
Ah... köhögéstől még senki nem ájult el.
4/7 anonim válasza:
Írtad: felugrottam -> hirtelen leesett a vérnyomásod, ami esetleg alapból is alacsony volt. Ettől ájultál el.
5/7 anonim válasza:
nem kell ezt rögtön olyan tragikusan felfogni..!
Szerintem is csak leesett a vérnyomásod
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az őszinte válaszokat, de jó lenne tudni mivel védhetem ki, hogy ez megismétlődjön?
2011. szept. 23. 09:16
7/7 anonim válasza:
Azzal védheted ki, hogy nem nyeled többé félre a szőlőszemet. És vezetés közben se egyél szőlőt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!