Érdemes magzatvédő vitamint szedni anélkül hogy terhes lennék? Dr. Czeizel Endre nyilatkozta, hogy Ő is szedi a magzatvédő vitamint. Ha Ő beszedi akkor csak van benne valami. Azt mondta megelőzi a strokot és az érelmeszesedést.
Figyelt kérdés
2009. ápr. 19. 15:32
1/4 anonim válasza:
Úristen :D azért ez vicces, hogy szedi :D
Szerintem nem kell szedni, max. ha terhességet tervezel akkor előtte egy hónappal vagy hasonló... de amúgy szerintem meg lehet lenni nélküle én még nem is fogtam a kezemben életemben se ilyet, mégis tudok írni ide is :D
Az lehet, hogy megelőz dolgokat de szerintem biztos van negatív hatása is, meg nem tudom mennyire jó dolog mindenfélét beszedni csak úgy.
Ha akarod szedd, de szerintem nem kell.
2/4 anonim válasza:
Nekem a fodrász mondta,hogy próbáljam ki,mert eléggé törik a hajam.Még nem vettem,mert multi tabs-ot szedek,de lehet megpróbálom.:-)
3/4 anonim válasza:
Vitamint orvosi vizsgálat után és ellenőrzés alatt édemes csak rendszeresen szedni. Okozhat problémákat. Czeizel Endre nyilván elvégezte ezeket a vizsgálatokat.
4/4 anonim válasza:
Te jó ég, ez vitamin! Miért rettegtek ennyire tőle??? A kismamáknak és a babájuknak ajánlják, akkor miért ne lehetne szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!