Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Elegem van a fájdalomból és a...

Elegem van a fájdalomból és a bizonytalanságból. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Már egy csomó orvos látott, egy csomó vizsgálatot csináltak, de senki semmit nem tud mondani...hiába szedek bármit, nem vagyok jobban...állandóan fáj az összes testrészem, az izmaim, a csontjaim, hátam, bokám, vállaim, nyakam..minden...

eredményeim nagyrészt negatívak, és minden nagytudású doki le**ja, hogy mi van...a legutóbb 19.000.-ért eg gerincsebész mondta a képembe 5 perc beszélgetés után, hogy fogalma sincs mi bajom van, de operálni valót nem lát...

Kérdem én mi a francnak van a propaganda a neten, tv-ben, hogy ha az ember betegnek érzi magát akkor ne üljön otthon menjen orvoshoz..mert nagy baj is lehet belőle...nekem itt a nagy baj, és senki nem törődik vele...elegem van és nincs már kedvem orvoshoz se menni...már nem bízok egyikbe sem...

mit tegyek? éljem le a maradék életem fájdalmak és egyre rosszabb életminőség között? vagy költsek el még több száz ezer forintokat gyógyszerre, orvosra, gyógytornára, stb?

Teljesen kivagyok...élni szeretnék, de ez így nem megy...mit csináljak?

2011. aug. 29. 00:07
 1/8 anonim ***** válasza:
valószínű, nem fizikai betegségről van szó esetedben, hanem inkább pszichésen kéne keresni az okot. Mint írod, nagyon kivagy...Kérj beutalót a körzeti pszichiáterhez, aki majd pszichológushoz irányít.
2011. aug. 29. 00:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Immunológus látott? nem lehet, hogy autoimmun eredetű? nem akarok hülyeséget írni, csak elsőre ez jutott eszembe... Ha autoimmun eredetű, akkor gyógyítani nem lehet, propaganda ide vagy oda, de kapsz rá immunszupresszánsokat, és az segít valamit. De lehet, hogy csak pszichológiai? Sok olyan eset van, amikor a pszichológiai okok konkrét fizikai tüneteket okozhatnak. Milyen körülmények közt jelentkezett először? Mi történt előtte, ami ok lehet?A legfontosabb, hogy bízni kell!!! Ne add fel!
2011. aug. 29. 00:22
 3/8 A kérdező kommentje:

A pszichés ok is többször felmerült már...ezt hallgatom minden a meglátogatott orvosok felétől, míg a másik fele ezzel nem ért egyet de az okot sem tudja..

Voltam neurológus/pszichiáter-nél is aki xanax/rexetin kombót írt fel...ezt is próbáltam, de csak elkábított, a fájdalom maradt. Mindezek mellett elmentem szabira, kikapcsolódtam, horgásztam, stb. de így sem csillapodott a dolog...

Immunológusnál voltam, nem is egynél...de a labor leleteim többszöri vizsgálatra is negatívok autoimmun betegségekre..így a kéz szétdobva a válasz (egy orvos volt aki ennek ellenére szteroidokat akart belém tömni, de amíg nem tudom mi bajom addig nem akartam..).

Egyszerűen nem hiszem el, hogy ebben az országban csak nekem van ilyen nyavalyám...vagy csak nekem egyedi a kórképem, hogy ennyire nem lehet rájönni a problémára.

Egyébként amikor kezdődött akkor sem ért semmi stressz, csak elkezdett fájni a nyakam, hátam, majd szép lassan jöttek mellé az egyéb tünetek...

A legrosszabb, hogy már mindenre rá lehetne húzni a tüneteket, de a leleteim egyiket sem igazolják....

2011. aug. 29. 08:09
 4/8 anonim válasza:

Szia 2 éve hogy görcsöl a gyomrom, de kegyetlenül, mindenhol voltam már, egy rakás gyógyszert szedtem

A megoldás az volt hogy csak vizet szabad innom mivel a szénsavas üdítők egy vagy több összetevőlyére allergiás vagyok :(

Szóval szerintem az étrendeden próbálj változtatni, mindenből a legjobbat :D

Remélem tudtam segíteni és kitartás!

2011. aug. 29. 10:30
 5/8 A kérdező kommentje:

Próbáltam már az étrendet is...egy-két hónapig csak bio dolgokat ette, rengeteg zöldség, sovány hús, stb...de semmi javulás nem volt....aztán próbáltam az ellenkezőjét is...gyorskaják, minden ami káros...de rosszabb se lett így ezt is kizártam...

Voltam allergia teszteken, lisztérzékenység, stb...negatív

2011. aug. 29. 12:35
 6/8 anonim válasza:

szia. azért írok, mert nemrég, sőt még most is, hasonló problémán mentem keresztül. fájt mindenem, ne találtak semmit, lelki okra fogták, de semmi "lélekgyógyszer" nem használt. a fájdalom nagyon ijesztő volt. nagyon ki voltam, halálfélelemmel, ami még most is előjön néha.

csak azt tudom tanácsolni, amivel magamat sikerült már félig-meddig meggyógyítani. a betegséged akár testi, akár lelki eredetű, nem mindegy, hogy rendezed le magadban. aki beteg és még rá is stresszel, sokkal betegebb lesz. de aki beteg, és lélekben helyreteszi magát, az gyorsabban felépül.

az életedről úgyse te döntesz, de arról igen, hogy hogy éled. ha ennyi orvos nem tudott veled mit kezdeni, akkor valószínűleg csak magadra számíthatsz. tudom, hogy nehéz, de próbáld meg kiűzni a fejedből a betegséget. ha fáj mondd, hogy "nem fáj, ha fáj is, nem érdekel, erős vagyok és kibírom". a szervezet akaraterővel csodákra képes.

ha pedig lehetségesnek gondolod, hogy lelki problémád van, azon nem nyugtató fog segíteni, hanem ha magadban, vagy vkivel (aki szerintem nem biztos, hogy egy tök idegen pszichológus) letisztázod, végignézed, hogy mi lehet a baj.

kívánok mielőbbi gyógyulást :)

2011. aug. 31. 08:56
 7/8 anonim ***** válasza:
lupus?
2011. szept. 18. 18:15
 8/8 A kérdező kommentje:

Lupusra is gondoltam már, de az autoimmun vizsgálatok negatívak, bár ez sem garancia....

mi a francot kéne csinálni, mert az orvosok ha megnézik a leleteimet akkor utána nincs ötletük...

2011. szept. 18. 19:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!