Egész nap sokat iszom, de nem múlik el a szomjam, mit tegyek? (Sűrgűs lenne)
Figyelt kérdés
Szerintetek magas lehet a vércukrom?Vagy minek a tünete lehet még?2011. aug. 28. 07:14
1/7 anonim válasza:
en is igy vagyok. a melegtol lehet. szinte egyfolytaban parolog a borunk. probalj citromos vizet inni. ha gondolod nyugodtan kerhetsz cukor tesztet. szerintem a gyogyszertarakban is csinalnak,azt hiszem ingyen.
2/7 anonim válasza:
elozo vagyok. a depressziosok is mindig szomjasak a felporgott idegallapot miatt.
3/7 anonim válasza:
Egyébként ha valakinek a sok izzadás miatt SÓhiánya van, az is állandóan szomjas. Picit sózd meg a vizet, amit iszol, és akkor valószinüleg jobb lesz.
Éppen ezért kell meleg helyen dolgozóknak sózott vizet biztositani, mivel sóhiányt pótolni kell.
4/7 anonim válasza:
szia!
Igyál egy pohár hideg tejet! Én is azt szoktam ilyenkor!
5/7 anonim válasza:
A cukorbetegség egyik jele az állandó szomjúság!!!!!!
Menj el gyorsan orvoshoz! (holnap..)
6/7 anonim válasza:
A CUKORBETEGEKNEK A SZAJIZE IS MEGVALTOZIK AZT HISZEM!
7/7 anonim válasza:
Kánikula időszakba ez nem meglepő szerintem :D
igyál hideg vizet vagy limonádét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!