Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan tudnám kicsit oltani a...

Hogyan tudnám kicsit oltani a szomjam?

Figyelt kérdés
Tudom hogy a terhesség velejárója a szomjúság,de amióta bejött a meleg azóta akármennyit iszok nem múlik el a szomjúságérzés.Reggel kilenc óta megittam már 3 liter vizet és úgy érzm mintha semmit sem ittam volna és tulzásba sem akarok esni mert azt mondják az sem jó.Valami tanács kéne hogy mivel tudnám elérni hogy legalább egy kis ideig ne legyek szomjas.
2010. jún. 9. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem mindig van a mélyhűtőben sok-sok jégnyalóka (gyerekkorom nagy kedvence :)) azt szoktam eszegetni ha a folyadék már nem segít :)
2010. jún. 9. 17:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Húúú ezt kipróbálom,remélem segit!Nagyon köszi.
2010. jún. 9. 17:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem sok a savad? Attól is érezhetsz ilyen csillapíthatatlan szomjúságot.
2010. jún. 9. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem érzem hogy sok lenne,bár egy kicsit sokat ettem ma.Lehet hogy amiatt van.
2010. jún. 9. 18:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

nagy pohár----bele jégkockák-----rá hideg szénsavas ásványvíz-----belecsavarni fél citromnak a levét. Na én most ilyet innék ha nagyon szomjas lennék.

lehet iszom is :)

hasonló mint a limonádé csak ebben szénsavas a víz és nincs benne cukor, mert arra megint csak inni kellene.

2 kisfiú anyuja.

2010. jún. 9. 18:17
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi köszi ezt is ki fogom próbálni,amúgy a citromra én is gondoltam már.
2010. jún. 9. 18:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!