Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit ihatok, ha a víz nem...

Mit ihatok, ha a víz nem veszi el a szomjam?

Figyelt kérdés
Fogyókúránál vizet kell inni. De nekem nem veszi el a szomjam és egy idő után már hányingerem is van. Akkor mit igyak?
2010. nov. 9. 09:18
 1/9 anonim ***** válasza:
20%
Amit szeretnél ,te sem az italtól híztál meg ,nyugodtan igyál most is akármit ,csak az ennivalót fogd vissza .
2010. nov. 9. 09:25
 2/9 anonim ***** válasza:

Citromos víz...?

Az előzőnek ne higgy, üdítőkben kegyetlenül sok cukor van, anélkül, hogy az ember észrevenné. Még a tonicban, meg a limonádékban is. Az édesítőszereseket sem javaslom, mert hosszú távon idegméreg a legtöbb. Persze teljesen nincs bizonyítva ez az állítás, de én inkább nem kísérletezem, főleg, hogy elég ergya ízük van.

Amúgy pedig az sem mindegy miylen vizet iszol. Próbáld végig az összes ásványvizet, csapvizet, pí-vizet, ártézi vizet, mert van különbség. A szomjúságérzet pedig azt jelenti, hogy nem vagy eléggé hidratálva ;) Arra pedig a legjobb a víz. Ja és sokszor igyál keveset, mert ha sokat iszol, persze, hogy hányingered lesz tőle.

2010. nov. 9. 09:37
 3/9 anonim ***** válasza:

*te sem az italtól híztál meg

Ne vegyél rá mérget... én speciel a kólától híztam meg. Nem nagyon, de úgy kellett nekem. Lefogyni sokkal nehezebb volt. Enni nem ettem sokat, de az üdítővel észrevétlenül vittem be rengeteg felesleges kalóriát.

És nehéz megmondani, mi rosszabb, a cukros vagy a light, mert a light is hízlal (neten egy csomó cikk van, ha beírod, hogy "édesítő hízlal"), ráadásul az édesítő nem egy túl jó dolog.

És sajnos kalória szempontjából mindegy, hogy kólát iszol vagy 100%-os gyümölcslevet.

Hogy a kérdésre is válaszoljak: teát ihatsz, hidegen, melegen, gyümölcsöset, zöldet, feketét (ez utóbbit mértékkel, mert élénkít). De lehet inni zöldségleveket vagy esetleg házi limonádét (csak itt megint előjön, hogy mivel édesítsd...)

2010. nov. 9. 09:38
 4/9 anonim ***** válasza:

Még egy dolog: ha napi 2-3 liter víz mellett (ennyi a normális mennyiség) is szomjas vagy, érdemes megnézetni a vércukorszintedet.

(És ugye nem a 90 napost csinálod, és amellett vagy szomjas? Egy csomó embernek ez alatt derül ki a cukorbetegsége, ami sajnos állandó szomjúsággal jár.)

2010. nov. 9. 09:40
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem a 90 naposat csinálom. Odafigyelek, miből mennyit eszek, és igyekszem este fehérjedús vacsorát bevinni. Csak hát, az innivalóval vannak problémáim :S Majd kipróbálom, amiket írtatok! Köszi!
2010. nov. 9. 09:42
 6/9 anonim ***** válasza:

Narancslé?

Esetleg a vízbe tegyél egy csipet sót, a szomjúság jelezheti azt is, hogy a vízben kevés az ásványi anyag. Pont ezért pl a desztillált víz nem oltja a szomjúságot.

2010. nov. 9. 10:13
 7/9 anonim ***** válasza:
citromos víz, netán szénsavas ásvíz. az szomjoltó (bár a fogaidnak meg a gyomrodnak nem tesz jót, főleg böjt után)
2010. nov. 9. 10:14
 8/9 anonim ***** válasza:
8%

09:38

" én speciel a kólától híztam meg. "

Butaságot ,de nagy butaságot írtál . Te sem csak a kólától híztál meg hanem a sok ételtől amit két kólaivás között bepusziltál.

De próbáld ki ,hogy a kólától tényleg el lehet e hízni ,pl 2-3 hétig ne egyél semmit ,csak igyál kólát amennyit csak akarsz és utána állj rá a mérlegre.

2010. nov. 9. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
a cukros löttyöktôl márpedig lehet hízni pláne ha valaki sokat iszik. sokan nincsenek tisztában azzal hogy mennyi üres kalória van a gyümölcslevekben,szénsavas üdítôkben. 1literben 500-600 kalória és ismerek olyan embert aki csak ezeket issza. tehát napi plusz 1800 klória csak az ital és akkor még nem evett semmit...
2010. nov. 9. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!