Miért van az, hogy hiába iszok, nem megy el a szomjam?
Figyelt kérdés
Az van, hogy van úgy, hogy szomjas vagyok, iszok.. de egyből miután megittam, megint szomjas vagyok..hiába iszok akármit, akármennyit, szomjas vagyok!! volt, hogy éjjel 5ször is felkeltem, mert már nem bírtam tovább!!2011. szept. 7. 17:18
1/11 anonim válasza:
Ilyenkor amúgy vizet szoktál inni? Mert az a legjobb szomjoltó.
2/11 A kérdező kommentje:
Igen vizet.. de biztos nem a melegtől, mert télen is volt sokáig ilyen :(
2011. szept. 7. 17:30
3/11 A kérdező kommentje:
De ha a víz nem segít, akkor iszok tejet, teát, kakaót.. megpróbálok ilyenkor mindent..de semmi nem segít
2011. szept. 7. 17:31
4/11 anonim válasza:
volt olyan nap mikor 5 liter vizet ittál?
egyszer próbáld már ki. egyébként ilyet még nem hallottam
5/11 A kérdező kommentje:
Sajna nem számoltam mennyit ittan de nagyon sokat! kb 20 percenként egy pohár vizet.. de már egy idő után úgy fájt a hasam tőle, hogy egyszerűen muszáj volt nem innom!!
2011. szept. 7. 17:46
6/11 pyronka válasza:
menj orvoshoz,lehet hogy cukorbetegség
7/11 A kérdező kommentje:
:( hát rendben ...
2011. szept. 7. 17:58
8/11 anonim válasza:
Szia!
(Az első válaszoló vagyok)
Nekem is sajnos a cukorbetegség jutott az eszembe az állandó szomjúságodról, mert az gyakori jele.
Mindenképp menj el orvoshoz!
Esetleg nem szedsz valami gyógyszert, aminek a mellékhatása lehet a szájszárazság?
9/11 A kérdező kommentje:
Sajna nem :(
2011. szept. 7. 18:09
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!