Melinda- kérdése:
Mit tegyek magammal? Félek
Figyelt kérdés
13 Éves lány vagyok!! és az elmúlt 1 évben olyan érzelmi hullámon mentem át hogy más már megölte volna magát!! Már a megszökés itthonrol is eszembe jutott! Meg is tettem de fél útnál összerogytam úgy éreztem mintha fulladoznék így visszamentem. Majd utána jött az hogy elkezdtem magamat késsel vágdosni a lábam most így néz ki: [link] Ezután már za öngyilkosság jöne?? Már megpróbáltam azt is de az nem jött össze És mostanába arra vágyom hogy történjen valami bajom!! Segítsetek!! Mit tegyek magammal?? Félek :-(2011. aug. 18. 19:56
11/12 anonim válasza:
Lépj be egy paramilitáris alakulatba. Vagy egy testépítő klubba. Akkor majd nem néznek rongynak. Egyébként pedig marad a pszichiátria és a sedatio.
12/12 Mr.iglo válasza:
habibi megmentettél egy életet GRAT
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!