Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mit tegyek magammal? Félek

Melinda- kérdése:

Mit tegyek magammal? Félek

Figyelt kérdés
13 Éves lány vagyok!! és az elmúlt 1 évben olyan érzelmi hullámon mentem át hogy más már megölte volna magát!! Már a megszökés itthonrol is eszembe jutott! Meg is tettem de fél útnál összerogytam úgy éreztem mintha fulladoznék így visszamentem. Majd utána jött az hogy elkezdtem magamat késsel vágdosni a lábam most így néz ki: [link] Ezután már za öngyilkosság jöne?? Már megpróbáltam azt is de az nem jött össze És mostanába arra vágyom hogy történjen valami bajom!! Segítsetek!! Mit tegyek magammal?? Félek :-(
2011. aug. 18. 19:56
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Sürgősen keress föl egy pszichiátriai szakrendelést!!! (a háziorvos adhat beutalót - és minden bizonnyal adni is fog, ha elmondod Neki amit ide leírtál)!!
2011. aug. 18. 19:59
 2/12 anonim ***** válasza:

Gratulálok! Hogy tud egy tinédzser ennyire unatkozni!

Sürgősen beszélj a szüleiddel,az iskolapszichológussal, vagy kérj segítséget a háziorvostól, vagy a helyi családsegítő szolgálatnál!

2011. aug. 18. 20:02
 3/12 habibi ***** válasza:
mi a baj otthon? a szüleiddel van probléma vagy mi a gond?bántanak?
2011. aug. 18. 20:03
 4/12 Mr.iglo ***** válasza:
mivan emo?
2011. aug. 18. 20:03
 5/12 A kérdező kommentje:
Hát a barátokkal most annyira nem jövök ki bántanak megvetnek! A szüleim nem is tekintenek embernek hanem csak egy rongynak! És eléggé érzékeny tipusú vagyok és a legkisseb dolgok is nagy hatást váltanak ki belőlem! És van egy barátom vele is voltak problémák! Úgy érzem hogy már nincs értelmem élni :(
2011. aug. 18. 20:06
 6/12 habibi ***** válasza:
100%

jaj, bogárkám, ne legyél szomorú ez miatt!az öngyilkosság nem kiút, az nem megoldás, azt csak a gyávák teszik és te nem vagy az! légy harcos, hallgass vidám zenéket, és vedd fel a harcot a pesszimizmus és a rosszkedv ellen! Próbáld más szemszögből nézni a dolgokat, gondolj azokra a pillanatokra, amikor jól érezted magad. Hidd el, ezek még nem olyan hatalmas problémák, amik miatt egy ilyen meggondolatlanságot kellene tenned. Ne félj, nemsokára minden jóra fordul. Kitartás!

De végy egy papírt és írd ki magadból a fájdalmat, és mindennap mostantól este ülj le, és írj egy naplóba v. vmi füzetbe pozitív dolgokat a napodból, amik örömet szereztek, vagy csak jól esett, ez lehet egy dicséret...

Fel a fejjel!!!

2011. aug. 18. 20:17
 7/12 xtina27 válasza:

Mindenképp beszélned kell erről valakivel nagyon fiatal vagy, előtted van az egész élet, ilyeneket nem szabadna csinálnod. Beszélj a szüleiddel, hátha megértik, hogy most min mész keresztül.

Azzal, hogy vágdosod magad, nem érsz el semmit.

2011. aug. 18. 20:17
 8/12 A kérdező kommentje:
Az utolsó kettőnnek nagyon köszönöm a jó választ! És köszönöm az utolsó előttinek a bátorítást!! :DD amugy másodikos korm óta vezetek naplot de eddig csak a rosszakat írtam bele ://
2011. aug. 18. 20:22
 9/12 habibi ***** válasza:
látod, ott a bibi, a jókat kell beleírnod! ha majd cca 50-60 év múlva újraolvasod, ne lesz rossz érzés, hogy csak a rosszakat írtad bele? szerintem a jó dolgokra kellene emlékezned, nem pedig a lehúzósakra, én is csak a jókat írom le vagy ha rosszat írok bele, akkor viccet csinálok belőle :) nekem ilyen nehezebb napjaimon, amilyen neked is van, akkor szoktam kitartással, küzdelemmel kapcsolatos idézeteket olvasgatni , kiírom magamnak és azok erőt adnak, lehet neked is segítenek majd
2011. aug. 18. 20:31
 10/12 A kérdező kommentje:
Habibi köszönöm hogy segítettel többet érsz mint egy pszhiológus :D És ígérem így lessz :)
2011. aug. 18. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!