Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Csupa kudarc az egesz eletem!...

Csupa kudarc az egesz eletem! Nem tudok kimaszni a godorbol! Egyre tobbszor gondolok a halalra! Hogyan masszak ki ebbol?

Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 00:02
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Ha a könyvet elolvasod, abban is az van, hogy nincsenek véletlenek :) Így könnyebb elfogadni a dolgokat, de amúgy az egészet elolvasva összeáll egy logikus kép. Ha rossz passzban vagy, nem látod a kiutat, mindig akad valaki, vagy valamilyen helyzet aki az utolsó pillanatban reményt adhat... hisz csak akkora terhet kapunk, amit még épp hogy elbírunk...

Mondjuk ez rám nézve elég szánalmas... mert rengeteg embernek sokkal nagyobb és alapvető problémái vannak... :S

én meg belepusztulok ebbe is...

de nekem most erre van szükségem, és hinnem kell benne, ha megoldom és méltósággal kezelem, akkor több ilyen jellegű bajom nem lesz... hát még nem sikerült.. :)

Röviden, párkapcsolat és munka (ami nincs) problémák.. kissé kilátástalan helyzet, a mai fiatalok jövőképtelensége... :(

2011. júl. 25. 21:54
 12/23 A kérdező kommentje:

Eggyet ertek veled mindenben!

Parkapcsolathoz csak annyit fuznek hozza, hogy lehet jobb hogy nincs mintha lenne egy olyan amiben boldogtalan vagy!Hidd el elobb utobb eljon az az ember akivel kozos hullamhosszon lesztek!

Tudom sablonos...de tenyleg igy van!

Nezz meg engem, sokszor vagyom a regi szabadsagomra! En egyedul szarnyaltam, most meg itt vagyok hogy se veled se nelkuled kapcsolatban elek!Ah

DE mindig vagyik az ember a tarsra csak sajnos nem mindig jon a megfelelo!

Az rossz munka viszonyok meg tenyleg a lakossag szinte minden tagjat erinti, annyira elszomorito hogy mindenki be van tokosodva monoton az egesz! Annyira irigylem azt az embert aki az csinalja amit szeret !Mert van ilyen is!!!

Sajnos en tobbre vagyok, olyan eros bizonyitas vagy van bennem es ez tesz tonkre, hogy nem sikerul egyrol a kettore jutni!Engem is csak az ehez hasonlo konyvek erositenek meg! annyira erzem hogy rossz uton jarok es nem latom jeleket amik vissza vezetnenek az en utamra!!!De probalom en is mindennek az okat kersni, mivel ugyvan ahogy mondod megnyugtato!

2011. júl. 25. 22:22
 13/23 anonim ***** válasza:

Olyan könnyű leírni, de olyan nehéz megvalósítani..(párkapcsolatom még aránylag friss, de nem könnyű eset, meg magammal is sok a probléma...) Sokszor van elképzelésem, hogy mi lenne a helyes, de akkor történik valami, ami teljesen más irányba terel... aztán eltelik pár év, és rájövök miért volt.. így kellett lennie. Rengeteget vívódom a helyes döntéseken, de a legnagyobb dolgokon érdekes mód.. nem.

Ami nagyobb dolog volt az életemben, valahogy annyira természetesen, egyértelműen történtek, pedig magamat ismerve ha belegondolok inkább megfutamodtam volna.

Hiszek benne, hogy a nagyobb útelágazások az életünkben igenis előre meg vannak adva, még ha akkor a legnehezebb és legértelmetlenebb útnak tűnik is. Csak ehhez sokszor évek kellenek, hogy rájöjj... mennyi kérdésre várom még a választ én is..

Kívülállóként teljesen átlagos vagyok, átlagos problémákkal... csupán sokkal mélyebben és érzékenyebben fogom fel... ráadásul még tudatában is vagyok ezeknek, a hibáimnak is jórészt... még is itt tartok...

2011. júl. 25. 22:48
 14/23 anonim ***** válasza:

Munka: pénzre is nagy szükségem lenne, de nem is ez motivál, inkább csak, hogy ne érezném magam ennyire haszontalannak...

"A rossz dolgok arra jók, hogy utána örök életre megtanuld becsülni amid van..."

(jó, csak van amit már 5x-re tapasztalok... és nem tudom hol rontom el...)

2011. júl. 25. 22:51
 15/23 A kérdező kommentje:

Ki jelenthetem, hogy rokon lelkek vagyunk!!!

Telyesen a sajat erzeseimet olvastam vissza, bocs, hogy ezt irom de orulok, hogy latom mas is hasonlo lelki vivodasokon megy keresztul!

En kivulrol annyira eros magabiztos sikeres vagyok!De belulrol telyesem mintha ketto szemelyisegem lenne, egyik pillanatban annyira tudom a helyeset, tudom a celjaim, tudom hogy nagyon szerencses vagyok, ugy ahogy irtad keves barat de az aki van barmit barmikor a tesom szinten barmikor szamithatok ra o ram barmiben! egeszseges vagyok! Barmit elerhetek! Es kepes vagyok fel ora mulva annyira osszeomlani ha tortenik valami!

Kapcsolatomban en is ugyan ugy hibas vagyok en is latom a hibaim, de egyszeruen ahogyan irtad is meg is elhibazom, hiaba tudom ahelyes nem az!

En meg tudod mibol meritek elet kedvet! Helyesebben megszegyelem magam mert amint mondtad az en problemam nulla!ahoz kepest ami pl afrikaban van, vagy amikor a balesetben a margitszigeten a lanynak amputaltak a ket labat es felelt egy percig nem siramkozott!! Vagy meghal egy csaladtag,vagy ehezik. nem tud mit a gyerekei szajaba adni, holott a szerencsetlen latja ahogy a szomszednak menyi mindene van es vagyik ra merty gyerek es megsem tudja neki megadni amit szeretne! Ilyen es ehez hasonloak a valodi gondok es problemak! Sajnos!!!

De viszont hajlamos vagyok errol megfeletkezni es a problemaimbol "elefantot" csinalni!

2011. júl. 25. 23:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Holnap jövök, reagálok majd :) Szép álmokat!

Amúgy ez a margitszigetes lány (Pintér Timi) most eléggé szíven ütött, hogy felhoztad...pont valamelyik nap jutott eszembe és rákerestem, hogy mi lehet vele azóta...le a kalappal, tényleg :)

2011. júl. 25. 23:26
 17/23 anonim ***** válasza:

Találtam egy ide illő idézetet :)

"Az élet nehézségét azzal mérik, hogy mekkora kihívást jelent nekünk az adott helyzet, és nem azzal, hogy mekkorát jelentene valaki másnak."

Ahogy olvasom a könyvet, sok helyen van benne egy-két mondat elrejtve, amit érdemes megszívlelni, aláhúzom ezeket, és megosztom Veled :)

2011. júl. 26. 14:04
 18/23 A kérdező kommentje:

Alig varom, hogy megvegyem a konyvet!!!

Nagyon aranyos vagy! Koszi!

Egyebkent valos az idezet!

Olvastad Élj vidáman!Andrew Matthews konyvet? ez is nagyon klassz konyv es meg sok ilyen konyve van, nekem ez a konyv is soat segitett!

2011. júl. 26. 15:09
 19/23 anonim ***** válasza:

Letöltöttem pdf-ben, nem is olyan hosszú, szerintem elolvasom gépen :)) köszi! Ez inkább ilyen életvezetésnek tűnik, bölcsességekkel, kíváncsi vagyok rá :))

Ma megint mélyponton vagyok... próbálok minden negatív gondolatot kizárni, hisz újabb problémám nincs, csak rágom magam a szokásoson... és sikerül újra és újra bevonzani ugyanazt....

Te hogy vagy? :)

2011. júl. 27. 16:09
 20/23 anonim ***** válasza:

"Az élet így működik: van egy “aggódáspiramisunk”, és a legfontosabb dolgok miatt aggódunk. Ha eltörik a lábunk, nem aggódunk a fejfájásunk miatt – míg a törött láb össze nem forr. A horkoló férjek csak addig irritálnak bennünket, míg a fürdőszoba lángokban nem áll.

Hogyan aggódjunk kevesebbet? Ismerjük fel, hogy stresszünket a fejünkben létező szabályok irányítják."

Andrew Matthews

:)))

2011. júl. 27. 16:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!