Hosszantartó bokafájás. Mitől lehet?
Körülbelül március óta fáj a bokám , illetve ott ahol a lábfejem és a lábszáram érintkezik..
Márciustól kb. 2 hónapig fájt ..
És most ujra..
Voltunk orvosnál , szinte leordított...
Nem csinált vele semmit , meg se nézte.
És most megint rettenetesen elkezdett fájni , olyannyira , hogy nem is tudok ráállni.
Lúdtalpas vagyok kiskorom óta.. Eléggé durván ..
Személyre szabott lúdtalp-betétet hordok..
Miért fáj ennyire a bokám/lábam?
Bocsi.. elfelejtettem odaírni..
14/L
Szakorvoshoz járunk..eredménytelenül..
Elvileg azt mondják, hogy javult..
Mert az egyik lábam 1,5 cm.-el nagyobb volt a másiknál , és hogy ennek a mértéke már csökkent.
Ortopédushoz járunk..
A sport-szakorvos pedig nem fogad.
Érdekelne, hogy lett-e megoldás?
Nekem 1 hete kezdődött. A boka és lábfej találkozásánál, a külső oldalon jelentkezik a fájdalom. A jelentkező érzés ismerős, olyan, mint amikor "rosszul állunk rá a lábunkra", de az elmúlik hipp-hopp, esetleg pár lépésnél még érezni, de relatíve hamar elmúlik. Most viszont marad. Minden egyes lépésnél, mikor hajlik a lábfej lépés közben, szinte alig bírja el a súlyom. :( Egy helyben állásnál nem fáj :D
Kedden megyek vele a dokihoz, de ha van tipp szívesen veszem, hogy tudjam ha "leordítja a fejem", akkor hova harcoljam ki a beutalót :D Szerintem nem normális az egy héten át tartó, nem enyhülő, hanem kissé erősödő fájdalom. (pedig próbálom pihentetni, figyelek rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!