Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruació helyett hosszantar...

Menstruació helyett hosszantartó barnázás, több mint 7napig mitől lehet?

Figyelt kérdés
Pontosan mensikor, par napig rózsaszines, majd pár nap bordós barnás, végül barna folyás. Fájdalmak nélkül, illetve most, 7nap után kezd fájdogálni a hasam. 30eves vagyok. Soha nem volt ilyenem.2honapja volt igaz egy hugyholyaggyulladasom, par nap alatt átment, de utana rendesen pirosan menstrualtam.most meg ilyen a mensim.mi lehet ez?
2009. márc. 25. 23:40
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Mintha magamat olvastam volna, most járok hasonló cipőben, csak nekem a sorrend más. Pici vérzés, barnázás, menses. Elmentem a nőgyógyászhoz, nem talált semmit, de elküldött hormonvizsgálatra. Szerintem Neked is valami ilyesmi húzódik a háttérben , "játszanak" Veled a hormonok. Remélem minél hamarabb rendbe jössz, mert tudom, milyen idegesítő.
2009. márc. 26. 08:20
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
szia. remélem, h hormonok csak, de mindenféleképp menj dokihoz. nekem így kezdődött a méhenkívüli terhességem. utalhat cisztára is.
2009. márc. 26. 13:25
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanez detto. Nem találtak semmit. Hormonok is rendben. Továbbra is barnázok. Már 3 éve. Idegesitő. Orvostól-orvosig járok és mindenki rendben talál mindent. Azt mondták szedjek fogamzásgátlót vagy legyek terhes és az rendbe teszi. Mást nem tudtak ajánlani.

Igy továbbra is minden maradt a régiben. Sajnos.

Kivánom neked, hogy meg tudják oldani, mert nagyon idegesitő dolog. Mindenképp menj orvoshoz.

2009. márc. 26. 13:41
 4/8 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat, nagyon rendesek vagytok. nem szedek fogamzasgatlot, es nem is szeretnek. mindenesetre kertem idopontot a dokitol.de nagyon orultem, hogy segitettetek, tudjatok, ilyenkor az ember ketsegbe esik es azonnali megnyugtato valaszt var.mert az idegeskedes seninek nem tesz jot.meg egyszer koszi
2009. márc. 26. 23:56
 5/8 A kérdező kommentje:
Most volt egy nap, mikor már nem barnáztam. azt hittem, vegre vége. erre ma reggel megint. már 10 napja. meddig tart még? ez nem mehszajseb? nem normalis, hogy allandoan folyik valami megbarnult ver belolem.
2009. márc. 28. 13:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Én ma vagyok a 14. barnázásos vérzéses napon. Doki is látott már, ma voltam vérvételen hormonvizsgálat céljából. Szerintem Neked is valami ilyesmi lehet a gond. Már én is azt hiszem tán sose fog elmúlni, 70 évesen is mindig itt fogok tartani.
2009. márc. 30. 10:23
 7/8 A kérdező kommentje:
a 14.napja barnazonak, en is ma voltam, nem talaltak semmit, most mar rozsaszin, nem barna..engem is var a hormonvizsgalat...koszike, hogy megosztottad a tapasztalatodat. engem itt mar mehnyakrakkal ijesztgettek, majdnem sirva mentem dokihoz...
2009. márc. 31. 17:27
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Gondolom azóta már megjött a hormonvizsgálati eredményed is, és remélem mindent rendben találtak. Nekem már itt van, közben irattam fel gyógyszert, és elmúlt a barnázás. Most per pillanat nincsen. ERGAM cseppet kaptam, és hatásosnak bizonyult. Remélem minden rendben Veled, és ne idegeskedj, az nem tesz jót a menszesznek sem (mondom én, aki sík ideg voltam mig el nem múlt :-) )
2009. ápr. 9. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!