Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Bokafájás? Mi lehet ez?

Bokafájás? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Férjem tegnap reggel erős bokafájásra ébredt.Előtte nem sportolt, nem erőltette meg, csak a háta fájt egy pár napig.Ma estére már bepirosodott és bedagadt.Mi lehet ez?Tapasztalt már valaki hasonlót?
2011. júl. 1. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
szúnyog csípés
2011. júl. 1. 22:28
 2/4 anonim válasza:
Totálisan ugyanez volt velem is és még most is tart. Kerékpározás közben megcsípett egy szúnyog. Rá 2 napra arra ébredtem, hogy tiszta vörös a jobb lábam vádlitól lefelé és be van duzzadva, nem bírtam ráállni. Be is kellett feküdnöm a sebészetre, mert úgy volt, hogy fel kell nyitni. Mint kiderült, orbánc fertőzésem volt. Antibiotikumos kezelés alá vetettek. A gyulladás elmúlt de a bokám még azóta is be van dagadva, csak már nem fáj. 2 hete tart ez a pokol...
2011. júl. 1. 22:34
 3/4 A kérdező kommentje:
Amikor elkezdett fájni a bokája, akkor még nem látszott rajta semmi kívülről, csak ma.
2011. júl. 1. 22:43
 4/4 anonim válasza:
Amikor elkezdett fájni (csípett és feszített nem tudom az övé milyen természetű) akkor még nekem sem volt begyulladva. Másnap amikor felébredtem az alvásból már teljesen más volt a helyzet. :( Nekem lázam is volt (38.5)
2011. júl. 1. 22:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!