Mi lehet ez? Lehet, hogy hülyén hangzik, de ugye nem gégerák?
A torkommal már tél óta baj van. Folyamtosan gyulladtak be a nyirokmirigyek. Több hét is volt, amikor egyik oldalt állandóan fájt, tehát az egyik oldal teljes része, egészen a fülemig és azon belül, majd pár nap alatt ez átghúzódott a másik oldalra ugyanígy. Aztán volt olyan, hogy kialakult egy apró csomó a nyelőcsövem alján, olyan volt, mintha egy kis falat kenyér folyamatosan ott lenne, amit nem lehet lenyelni. Itt már elmentünk orvoshoz, aki kb. két perc után adott rá antibiotikumot. Ennek a szedését azonban nem csináltam végig (az okokat leírom, ha valakit nagyon érdekel, de szerintem most már tökmindegy.)
Most nyár van, mégis mindig úgy ébredek, hogy szorító érzést érzek a torkomban. Néha nem érzem, azonban sokszor igen. Olyan, mintha fojtogatnának, de leginkább ahhoz hasonlít, amikor sírás előtt "gombóc nő a torkunkban". Néha rekedtesnek is érzem magam. Ha megtapogatom kívülről a gégémet, sok ponton hirtelen erős fájdalmat érzek.
Soha egy szál cigarettát sem szívtam, nem iszok és megvan még a mandulám. Utánaolvastam ezeknek a tüneteknek és nagyon megijesztett, hogy mind elezhet gégerákot. Vagy én festem az ördögöt a falra? Ha igen, kérlek nyugtassatok meg!
Nagyon szívesen :)
Azért vagyok, hogy segítsek ;) :)
Ez igen! Köszönöm!
Nem nézem le az orvosokat, mert nagy tudásuk van, mégsem értem őket, hogy hogy nem képesek felfogni, hogy nem minden a materiális világból indul.
Bár több ilyen ember lenne, mint te!
van olyan orvos egyébként aki ilyen pszichoszomatikus betegségekkel foglalkozik, úgy hívják: pszichoterápia szakorvosa
hogy mennyit ér nem tudom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!