Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehet ez? Lehet, hogy...

Mi lehet ez? Lehet, hogy hülyén hangzik, de ugye nem gégerák?

Figyelt kérdés

A torkommal már tél óta baj van. Folyamtosan gyulladtak be a nyirokmirigyek. Több hét is volt, amikor egyik oldalt állandóan fájt, tehát az egyik oldal teljes része, egészen a fülemig és azon belül, majd pár nap alatt ez átghúzódott a másik oldalra ugyanígy. Aztán volt olyan, hogy kialakult egy apró csomó a nyelőcsövem alján, olyan volt, mintha egy kis falat kenyér folyamatosan ott lenne, amit nem lehet lenyelni. Itt már elmentünk orvoshoz, aki kb. két perc után adott rá antibiotikumot. Ennek a szedését azonban nem csináltam végig (az okokat leírom, ha valakit nagyon érdekel, de szerintem most már tökmindegy.)

Most nyár van, mégis mindig úgy ébredek, hogy szorító érzést érzek a torkomban. Néha nem érzem, azonban sokszor igen. Olyan, mintha fojtogatnának, de leginkább ahhoz hasonlít, amikor sírás előtt "gombóc nő a torkunkban". Néha rekedtesnek is érzem magam. Ha megtapogatom kívülről a gégémet, sok ponton hirtelen erős fájdalmat érzek.

Soha egy szál cigarettát sem szívtam, nem iszok és megvan még a mandulám. Utánaolvastam ezeknek a tüneteknek és nagyon megijesztett, hogy mind elezhet gégerákot. Vagy én festem az ördögöt a falra? Ha igen, kérlek nyugtassatok meg!

2011. júl. 11. 17:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nagyon jó!!! van benne valami, köszönöm, kipróbálom!!! :)
2011. júl. 11. 18:27
 12/17 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen :)

Azért vagyok, hogy segítsek ;) :)

2011. júl. 11. 18:31
 13/17 A kérdező kommentje:

Ez igen! Köszönöm!

Nem nézem le az orvosokat, mert nagy tudásuk van, mégsem értem őket, hogy hogy nem képesek felfogni, hogy nem minden a materiális világból indul.

Bár több ilyen ember lenne, mint te!

2011. júl. 11. 21:35
 14/17 anonim ***** válasza:

van olyan orvos egyébként aki ilyen pszichoszomatikus betegségekkel foglalkozik, úgy hívják: pszichoterápia szakorvosa

hogy mennyit ér nem tudom

2011. júl. 11. 21:41
 15/17 anonim ***** válasza:
Ajánlom Nektek még az Éld az életed könyvet, annak a hátuljában is vannak ilyenek, hogy milyen betegségre milyen pozitív mondat jó és hogy milyen lelki eredetű dolog váltja ki!!! Úgy tudom, hogy könyvtárból is kilehet kölcsönözni!!!
2011. júl. 12. 06:35
 16/17 anonim ***** válasza:
A pszichoterápiával az a gond, hogy nagyon pénz függő. egy egy beszélgetésért elég sokat elkérnek, és rengeteg alkalom kell ahhoz hogy úgymond annyira megismerjen az orvos meg Te is őt, hogy tudjatok eredményes javulást összehozni. Nagyon sok alkalom kell. Én 3 évig jártam egy bizonyos dokihoz, amire jelentős javulást tapasztaltam, nem kis idő amire kialakul egy bizalmi kapcsolat. A másik, nem elhanyagolható szempont pedig az, hogy sajnos minden pszichológus egyből gyógyszerhez nyúl és már írja is a receptet... Tapasztalat. A gyógyszer az nem segít, csak elnyomja a tüneteket és az érzéseidet... Nem leszel többé olyan, mint régen... Én is szedek gyógyszert mert nem volt más megoldás. De nagyon nehéz leszokni a gyógyszerről is, ezért jobb ha el sem kezdi az ember szedni őket, csak ha nagyon muszáj és nincs más kiút!
2011. júl. 13. 19:59
 17/17 anonim ***** válasza:
pszichológus nem írhat fel gyógyszert, max pszichiáter
2011. júl. 13. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!