Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat eszméletlenül a...

Mitől fájhat eszméletlenül a testem?

Figyelt kérdés

Egy éve vannak fájdalmaim, de már rengeteg kivizsgáláson voltam és nem találtak semmit, viszont ma reggel arra ébredtem, hogy a végtagjaim eszméletlenül fájnak, mint valami ultra izomláz, főleg a lábszár rész és az alkar, de a hátam is....mindez változóan....a testhőm össze vissza ingadozik, van , hogy 33-34 fok, de 37-ig is felmegy, és az egész testemen olyan idegi fájdalmak vannak, szurkálások, izom rángások, gyengeség, kábaság, remegés, borzongás.....mindez váltakozó erősséggel és hellyel...

13 napja volt mandulaműtétem, és eddig némi fejfájástól és a természetes torok fájástól eltekintve jól voltam, (persze fájt itt is ott is, de nem ilyen durván)....

Ijedtemben elvitettem magam a fül orr gége ügyeletre, de ott azt mondták, hogy a sebem szép, és nem látnak semmit....viszont nagyon rosszul érzem magam....

ilyen fájdalmakat soha nem éreztem még, és érdekes módon a cataflam nem csillapítja, pedig a torkomnak az hatott, de a végtag, és hát fájdalomra nem használ....lehet ez valami idegrendszeri sérülés, mi a francot csináljak....ha orvos olvassa véletlenül, és tud segíteni, annak nagyon örülnék!

F/33

2011. jún. 13. 20:19
1 2 3
 21/27 anonim válasza:

Sziasztok !

Szeretném megosztani Veletek ,hogy felírtak egy gyógyszert amit úgy érzem használ vagy véletlen egybeesés nem tom. Benfogamma a neve 300 mg-ot kell napi egy alkalommal szedni de csak három hónapig majd szünet most megint azt mondta egyik doki ,hogy kezdjem el szedni. Epilepsziára vizsgáltak hogy az okozza e a tüneteket egyenlőre csütörtökön kapom meg az eredményt de a doki azt mondta nem gondolja hogy epilepszia lehet sokkal inkább immunrendszeri problémára gondol és elküld immunológushoz. Mintha egyébként is csökkentek volna a fájdalmaim így nem tom biztosra mondani hogy a Benfogamma segített egyértelműen de talán használt. Most újra elkezdem kíváncsi vagyok mi lesz mert azért még messze vagyok a teljes gyógyulástól de talán most már mintha végre elindult valami jó folyamat a folyamatos leépüléstől.

Tehát nálam egyenlőre sajnos még mindig csak ennyi az előre jutás de leírtam mivel megígértem.

Többiektől is érdeklődnék ,hogy mi újság Veletek ? Lègyszi írjatok hol tart a Ti ügyetek illetve egészségileg ,hogy Vagytok ?!

Jó egészséget kívánok mindenkinek , sziasztok !

2016. márc. 15. 12:43
 22/27 anonim válasza:
Üdv mindenkinek! Tudom nagyon régi a téma. De hasonló gondokkal küzdök. Valakinél kiderült már esetleg valami??? Válaszokat előre is köszönöm!!!
2018. márc. 7. 12:08
 23/27 Dadiii1255 válasza:
AH DE FÁJ A TESTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEM
2019. jún. 18. 14:43
 24/27 anonim válasza:
Ha nem találtak semmit orvosilag esetleg fibromyalgia is lehet! Annyira nem ismert betegség de előfordulhat! Tudom már régi a bejegyzés de hátha elolvasod!
2019. dec. 11. 12:57
 25/27 anonim válasza:
2019. dec. 11. 13:28
 26/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Van egy betegség CPT2 a neve. Hasonló tüneteket (is) okoz! Nézzétek meg a neten, hátha vkinek ez a baja! Sajnos nincs magyar oldal, de a Googlival le tudjátok fordítani...

Üdv: Q10

2021. márc. 5. 12:16
 27/27 anonim válasza:

Sziasztok!

Sok, sok magnézium kell! Olyan, ami jól hasznosul pl: citrát, malát (ez jó fybromialgiára is).

+ találtam még 1 betegséget: Hypoparathyroidismus. Ennek enyhe formájánál hasonlóak a tünetek.

Üdv: Q10

2021. márc. 24. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!