Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitől fájhat eszméletlenül a...

Mitől fájhat eszméletlenül a testem?

Figyelt kérdés

Egy éve vannak fájdalmaim, de már rengeteg kivizsgáláson voltam és nem találtak semmit, viszont ma reggel arra ébredtem, hogy a végtagjaim eszméletlenül fájnak, mint valami ultra izomláz, főleg a lábszár rész és az alkar, de a hátam is....mindez változóan....a testhőm össze vissza ingadozik, van , hogy 33-34 fok, de 37-ig is felmegy, és az egész testemen olyan idegi fájdalmak vannak, szurkálások, izom rángások, gyengeség, kábaság, remegés, borzongás.....mindez váltakozó erősséggel és hellyel...

13 napja volt mandulaműtétem, és eddig némi fejfájástól és a természetes torok fájástól eltekintve jól voltam, (persze fájt itt is ott is, de nem ilyen durván)....

Ijedtemben elvitettem magam a fül orr gége ügyeletre, de ott azt mondták, hogy a sebem szép, és nem látnak semmit....viszont nagyon rosszul érzem magam....

ilyen fájdalmakat soha nem éreztem még, és érdekes módon a cataflam nem csillapítja, pedig a torkomnak az hatott, de a végtag, és hát fájdalomra nem használ....lehet ez valami idegrendszeri sérülés, mi a francot csináljak....ha orvos olvassa véletlenül, és tud segíteni, annak nagyon örülnék!

F/33

2011. jún. 13. 20:19
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Rendben írtam rá, és köszönöm !
2011. jún. 14. 12:40
 12/27 tn83 válasza:
Szia! Bár régi kérdés,de jobban vagy már? Kiderült, mi a baj? Ha még tart, és nincs eredmény, esetleg érdemes lenne egy lyme tesztet csináltatni magán laborban!
2014. jan. 29. 22:45
 13/27 anonim válasza:

Segítség!

Hasonló panaszokkal küzdök!

Akinek szintén hasonló panasza van (mandulaműtét kivételével), vagy tud segíteni, vagy bármilyen infója van ezekkel a tünetekkel kapcsolatban, kérem ítjon!!!!!

Köszönöm!!

2014. szept. 18. 11:38
 14/27 anonim válasza:

Üdvözlök mindenkit!

Hasonló problémákkal küzdök évek óta, most a Debreceni Klinikákra megyek már harmadik alkalommal. Sehol nem tudnak segíteni, bennük próbálok bízni. Esetleg valaki jutott előrébb és tudna segíteni? Amennyiben én előrébb jutok akkor természetesen megosztom.

Köszönettel, Lovászné Betti.

2015. márc. 21. 18:28
 15/27 anonim válasza:

Szia Betti!

Mi volt a klinikán? Kiderült valami?

Én az Idegsebészeten feküdtem 1 hetet. Nem derült ki semmi.Azt mondták autoimmun.

Szia!

Q10

2015. ápr. 28. 11:47
 16/27 anonim válasza:

Szia Q10!

Ne haragudj nagyon nem voltam jól nem vettem észre, hogy érdeklődtél. Most egy pár napja egyre jobban vagyok ahogy nem kínoz ez a mindennapi fájdalom. De még nem tudom biztosan ,hogy ez a fájdalommentes időszak biztosra minek köszönhetem ill.meddig fog tartani. Sejtek valamit de ezt további vizsgálatok ha kiderítik?! Ez a nagyon erős fájdalmak előtt sajnos mondhatom ,hogy elkezelhettek mert fölöslegesen szedettek velem rengeteg antibiotikumot. Egy orvos meg is jegyezte örüljek, hogy még jó a májam. Az utolsó erős fájdalomnál előző nap ugyan beszedtem egy algopirint ami csak kicsit csökkentett a feszítő fájdalmon de következő nap a máj funkció a ggt ami 36 -ig jó az nekem 45 lett. Az orvosok nem foglalkoznak vele egyedül a hematológus csináltatott egy mr-t ultrahang előzte meg majd még októberben vissza kellett volna menjek egy következő mr miatt mert 2 talán jóindulatú daganatot észleltek. A 3 mm-es az felvette a kontrasztanyagot. Édesapám talált az interneten egy olyan betegséget ha a májjal gond van az befolyásolja az agyidegeket és gondolom onnan meg tovább terjedhet a test idegpályájára. Most küzdök azért ,hogy hamarabb bejuthassak a máj dokihoz akihez június végére adtak időpontotmert az mr is sokat kell várni.az utóbbi időben a fájdalom mellett nagyon erős rosszullét párosult lehet zaldiar nevezetű fájdalomcsillapítót írtak fel lehet az is kikészítette a májam mert azt vettem észre hogy a gyógyszerek után ájulásszerű állapotba kerültem hamar le kellett feküdnöm úgy ment át rajtam nagy nehezen ez a hullámzó rosszullét. Hányinger nagyon fáztam hideg vizet kortyokban ittam mikor fel tudtam emelni a fejem. Most szedek májregenerálót csak azt Silygamma a neve van silimarin is az étrendkiegészítő amíg sikerül a máj dokihoz bejutni mert most azon a szálon próbáljuk a bajt megtalálni a családdal. A Debreceni klinikáról még nem akarok teljesen negatívan írni mert még nincs teljesen lezárva ott az ügyem de többet vártam mint összehúzott szemöldök ,hogy milyen fájdalomról is beszélek szinte néha már én is majdnem elhiszem hogy én vagyok az idegbeteg nincs is olyan fájdalom amiért már számtalan orvost végigjártunk. De egy ritka betegségek tanszéke létezik ,hogy nem találkozott még ilyennel ?! Háromszor voltunk már ott,mindháromszor hiába mondtam vissza megyek másnap reggel vérvételre mert ittam kávét hogy magamnál legyek az orvossal ahogy beszélek de nem tudom miért nem engedte a Professzor pedig éhgyomorra kellett volna levenni. Nyaki és hasi ultrahangot készítettek lamin a máj kissé nagyobb. Hozzá teszem semmilyen káros szenvedélyem nincs! Véreredmény valamennyi megjött amin egy inzulin szerű hormon emelkedett szintett mutatott interneten utána olvastam már mert látom csak az orvosokra nem bízhatom magam eddig direkt nem olvasgattam az interneten szóval izomsérüléseknél adják a sportolóknak vagy aki izomtömegnövelőt szed talán. Hát én semmi ilyesmit nem használtam soha. Pedig voltam izom vizsgálaton Emg/Eng az negatív lett a Vep/Baep vizsgálat enyhén pozitív. Szem ideg károsodott mindkét szemnél homályosabban látok néha meg nagyon élesen meg az egyik fül halloidege is enyhén károsodott. Egy egy orvos nekem is autoimmunbetegségre gyanakszik de konkrétat senki sem állít csak nekem mondják inkább.Pedig az autoimmunt is lehetne gyógyítani vagy tüneteket legalább enyhíteni. Tüdőn is ct látnak egy két góc szerű valamit de a dokinő azt monta az semmi. Még az AFP kissé emelkedett a vérben. Érdekes a crp mindenhol alacsony pedig olyan feszítő, gyulladást érzek a testemben.foszfátszint alacsonyabb nem vagyok vegetáriánus. Most nézem E2 az a megengedett legnagyobb érték kétszerese. Annak még nem néztem utána mi az. Egy két eltérés kivételével tökéletes a vérképem. Haematológián viszont volt egy pár eltérés itt ez a doki gyanakodott autoimmunra ill.a neurológus. De az immunológusok nem foglalkoznak úgy az egésszel. A neurológusom azt mondta sajnos megvárják míg a többi tünet is előjön és az akkor egyértelmű ,hogy mivel állnak szembe, mert sokféle autoimmunbetegség van. Még ami rossz reggelente van ,hogy mindkét forgómban van mikor erős feszítő érzésem van. Nincs meg minden véreredmény még várok Debrecenből. Tumor marker t ígért a Professzor Úr megjött egy olyan ,hogy CgA az jó lett csak azt nem tudom egész testre vonatkozik ha az a rákszűrés vagy csak a mellékvesére. Igyekeztem amit csak lehet részletesen leírni mert úgy látom mi betegek is kell segítsünk egymásnak. Sajnos nem tudom meddig leszek így fájdalommentesen mert olyankor mikor rosszul vagyok nem tudok még gondolkodni sem csak próbálom túlélni az egészet. Ha valami hiba van a levelembe kérlek nézd el lefeküdtem és telóról írtam meg a válaszom. Neked mondták ,hogy milyen autoimmunbetegséged van? Kezelik ?

Egészséget kívánok üdv: Betti

2015. máj. 1. 15:38
 17/27 anonim válasza:
Még állítólag a D vitamin is okozhat csont fájdalmakat de azt szedtem nem javított az állapotomon. Háziorvost cserélünk remélem jót sikerül majd kifogni hátha az veszi a fáradságot és segít ezekben. Pesten a VIII kerületben is van Ritka betegségek ambulanciája. Május végén megyek a Honvéd kórházba remélem ott jobban odateszik magukat az orvosok. Jókat hallottam róluk. Jó hosszúra sikerült a válasz.
2015. máj. 1. 15:54
 18/27 anonim válasza:

Szia!

Privátba írtam Neked!

2015. máj. 8. 21:49
 19/27 anonim válasza:

Sziasztok !

Mivel megígértem,hogy írok hamar pár sorban tudatom veletek mi a helyzet a máj mr-em jó lett, így tovább kell keresni.

Ezek a napok valahogy megviselnek, most sem vagyok valami kicsattanó formában csak előre láthatólag egy darabig el leszek foglalva nem fogok tudni írni. Jövő hét végéig mindenképp utána ahogy időm engedi írok. Hétfőn megyek belgyógyászatra oda irányított a neurológus, meglátjuk mi lesz azt is meg fogom írni.

Sajnos az EEG vizsgálat nem lett jó azt írja,hogy mindkét oldalon fronto temporális működészavar jelei mutatkoznak.

Erre mondta azt az orvos,hogy lehet valamilyen belgyógyászati szervi baj okozza helytelen agyi működést ami tovább halad az idegi pályákra és az okozhatja a fájdalmaim,de ezt mind nagyon nehezen sokadik kérdésemre mondta, úgy látom még ő sem tudja igazán mi lehet.

Minden esetre ezt a GAD elleni anyagot megkérem a belgyógyász dokinőt,hogy nézzék meg nálam is,már én is kíváncsi vagyok,hogy találunk-e valami közös eltérést a szervezetünk működésében,mert akkor lehet könnyebben rátalálunk mi lehet az ok.

Szerintem azért haladni fogunk előre így közösen úgy érzem,megoldódik majd ez a dolog csak kitartást igényel.

Jó egészséget kívánok Nektek ahogy tudok jelentkezem.

2015. aug. 22. 11:22
 20/27 anonim válasza:
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy kiderült-e valami a betegségeitekkel kapcsolatban. Nekem pár hónapja kezdődtek ugyanezek a tüneteim, de mindenki csak széttárja a kezét...
2016. febr. 28. 22:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!