Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valaki mondjon valami okosat,...

Valaki mondjon valami okosat, kérem?

Figyelt kérdés

Este alszom 8-9 órát. A reggeli felkelés piszok nehezen megy, szinte fizikai fájdalommal jár, véresek a szemeim, mindenem fáj a hasam nyilal, szurkál. Ez elmúlik egy idő után majd 6-7 óra ébrenlétet követően újra elálmosodom. Ha alszom délután egy órát és felkelek, akkor olyan mód szédülök, mintha agyonütöttek volna és még a szemeim is fájnak, emiatt tovább alszom. Szerintem normálisan étkezek, gyümölcsöt eszek és szedek multivitamint is. A vasammal nincs baj, ugyanis vastablettát is szedek. Ezen kívül hízni képtelen vagyok. Egy patikában található mérőeszközzel megmérték a testzsírszázalékomat és 0,3 %-t mutatott a normális 10-20% helyett. Többször is elvégeztük a mérést, egészséges személyekkel is, csak nekem lett ilyen alacsony. A háziorvosom erre nem reagált semmit, azt mondta, hogy ez nyilvánvaló, hiszen vékony vagyok. Kaptam pajzsmirigy gyógyszert, de attól is csak minimális volt a javulás. Naponta 20 percet mozgok, súlyzó, fekvőtámaszok stb. Akkor valamivel jobban érzem magam, de gyakorlatilag olyan gyorsan el is illan a jókedvem.

Van valakinek valami ötlete, mert én komolyan kezdem unni már az életemet így?! A tanulás nem megy, nem tudok odafigyelni semmire, a vékonyság és az állandó álmosság miatt pedig kimozdulni sincs kedvem, tehát gyakorlatilag a társas kapcsolataimnak is lőttek.

2011. máj. 25. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:

0.3% nem lehet.Akkor már nem élnél,mert kiszáradásban meghalnál,plusz a belső szervek is leállnának a vér besűrűsödne.

Testépítők tudják tartani 1-2 napig a 4-5%ot tovább nem.

Teljes kivizsgálás kellene vérkép,vizelet.

A kaja adagodat növelheted,egyél sok húst,szedj multivitamint és vehetnél egy tömegnövelő táplálék kiegészítő turmixot is.

2011. máj. 26. 01:32
 2/6 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg annyi volt. Jobb időszakomban felment 3.6 -ra is, de azt szinte olyan gyorsan le is fogytam.
2011. máj. 26. 11:11
 3/6 anonim ***** válasza:

A 3.6%is eléggé hihetetlen.

Étkezési problémáid vannak-e?

Súlyod,nemed,magasságod,korod?

Mit eszel egy nap?

Ha leírod ezeket világosabb lesz a dolog és talán tudok segíteni.

2011. máj. 26. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Nem túl alacsony a vérnyomásod?
2011. máj. 27. 08:51
 5/6 A kérdező kommentje:
A vérnyomásom 90/52.
2011. máj. 27. 15:17
 6/6 A kérdező kommentje:

Nem tudok arról, hogy étkezési problémáim lennének. Szívesen eszek. Igaz nem tunkolom belefe a kaját, de attól még szerintem teljesen normálisan megy a dolog. 54 kiló vagyok és 175 cm magas, 19 éves, ffi.

Elmondom a tegnapi napomat pl. Reggel felkeltem rizst ettem és halat, ebédre sültkrumplit és rántott gombát, délután szintén rizst és vacsorára is. Ettem még egy almát és két liter vizet ittam.

De úgy többnyire ilyeneket mostanság, kivéve amikor iskolaidő van, mert akkor reggelire nyilván nem rizst.

Mellesleg ez a rizses étrend kb 2 hete van, de ígysincs semmi változás.

Előtte pedig pékárúk, felvágottak, meg nehezebb kaják is mentek bőven.

2011. máj. 27. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!