Miért van az, hogy mindig rosszul alszom?
Figyelt kérdés
Mióta az eszemet tudom, mindig is rosszul aludtam. Lehet köze van ennek ahhoz, hogy poratka allergiám van, és hajnalban állandóan fel-felébredezek, mert náthás vagyok. Már immunterápiát alkalmazok, így talán ez meg fog szűnni, de még mindig borzasztóan fáradt vagyok emiatt egész nap. Van, hogy 10-12 órákat alszom, és mégis majdnem összeesek nap közben. Ez így, a melegben csak fokozódik, nagyon rosszul érzem magam, semmi életerő. Az alvással hozom összefüggésbe, mert reggel mindig fáradtan ébredek. Mitől alhatnék jobban, mitől lehetne pihentető az alvás?2011. máj. 20. 14:01
1/2 anonim válasza:
Biztosan közrejátszik az allergiád is. Ez lehet adottság, de lehet lelki egyensúly zavar is. Sok benned a feszültség, nem tudsz ellazulni. Talán sportolnod kéne. Testileg, lelkileg elfáradni estére. Lehet, hogy nehezeket vacsorázol. A fáradékonyságodnak pedig esetleg vitamin, ásványi anyag, vagy vas hiány is lehet az oka.
2/2 anonim válasza:
Ha a poratkától van, akkor keress műszálas ágyneműt és párnát. Van ismerősöm, aki műszálas nagy plüss állaton alszik, azóta nem fullad éjszaka.
Másik tipp, hogy ha alszol, a lábad/lábfejed ne takard be, mert a szervezet ott próbálja leadni a felesleges hőt, hogy lehűlhessen. Ha nem tud lehűlni (pár tized fokról van csak szó), akkor csak forgolódás van és rossz alvás.
Remélem tudtam segíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!