Ha kicsit ideges vagyok rám jön a fingás. Mit szedjek ellene?
Ismerem ezt az érzést. Két éve járok kivizsgálásra hasonló panasszal, csak az a helyzet hogy én MINDEN zöldségtől és gyümölcstől felpuffadok, és akkor jön a fingás, amit ha nem engedek ki, olyan hasgörcsöket okoz, hogy ordítani tudnék. Szóval ezt ne tedd. Én már végigpróbáltam minden gyógyszert, Espumisan, Anaflat, Immunogas (bár ez lehet h nincs Magyarországon) Meteospasmyl...megpróbálhatod, hátha neked segítenek. Ezek recept nélküliek.
Egyébként meg ha az idegességkor jön rád, erősen ajánlanék egy pszichiátert. Nekem is sokat ront a helyzeten, ha ideges vagyok.
És ne szégyenlj elmenni ezzel beldokihoz vagy pszichodokihoz, marhára nem te leszel az első ember ilyen panaszokkal, és totál diszkréten kezelik. Ha nem akarod azt mondani h "rámjön a fingás" akkor használj orvosi szakkifejezéseket. Szélgörcs, szelesedés, puffadás...
Én két év után már simán eltársalgok róla akárkivel :D
Sok szerencsét, és tényleg menj el valami orvoshoz!
16:23
A szorongást hogyan lehet kezelni? Az egy adottság ilyen vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!