Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ha kicsit ideges vagyok rám...

Ha kicsit ideges vagyok rám jön a fingás. Mit szedjek ellene?

Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:49
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
77%

Ismerem ezt az érzést. Két éve járok kivizsgálásra hasonló panasszal, csak az a helyzet hogy én MINDEN zöldségtől és gyümölcstől felpuffadok, és akkor jön a fingás, amit ha nem engedek ki, olyan hasgörcsöket okoz, hogy ordítani tudnék. Szóval ezt ne tedd. Én már végigpróbáltam minden gyógyszert, Espumisan, Anaflat, Immunogas (bár ez lehet h nincs Magyarországon) Meteospasmyl...megpróbálhatod, hátha neked segítenek. Ezek recept nélküliek.

Egyébként meg ha az idegességkor jön rád, erősen ajánlanék egy pszichiátert. Nekem is sokat ront a helyzeten, ha ideges vagyok.

És ne szégyenlj elmenni ezzel beldokihoz vagy pszichodokihoz, marhára nem te leszel az első ember ilyen panaszokkal, és totál diszkréten kezelik. Ha nem akarod azt mondani h "rámjön a fingás" akkor használj orvosi szakkifejezéseket. Szélgörcs, szelesedés, puffadás...

Én két év után már simán eltársalgok róla akárkivel :D

Sok szerencsét, és tényleg menj el valami orvoshoz!

2011. máj. 8. 16:23
 12/28 Tomcatt válasza:
Szeggyé szanakszot!
2011. máj. 8. 19:33
 13/28 Tomcatt válasza:
:)
2011. máj. 8. 19:34
 14/28 A kérdező kommentje:

16:23

A szorongást hogyan lehet kezelni? Az egy adottság ilyen vagyok...

2011. máj. 8. 22:06
 15/28 anonim válasza:
Ez mind a szorongástól van.Megemésztetlen gondolatok.Érzelmi túltelítettség.Próbálj el lazulni és hagyd hogy az élet átjárja a testedet.A gyógyszerek egy kicsit segítenek de meg kell keresni a lelki okát és megoldani."Először az ember megérti hogy szenvedései jó részét, maga okozza szükségtelenül.Másodszor ennek az okait keresi saját életében.Keresni annyi,mint bízni önmagunkban.Hogy képesek vagyunk véget vetni a szenvedésnek.Végül felébred a vágy,hogy utat találjunk a békéhez.Mert minden ami él,boldogságra vágyik.Mind szeretné meglelni legtisztább lényét."/XIV. Dalai Láma/
2011. máj. 9. 13:29
 16/28 anonim ***** válasza:
Probiotic a beleidre, méhpempő a feszültség oldására - de mindkettő természetes alapú legyen. Ha kéred, segitek.
2011. máj. 10. 08:21
 17/28 anonim válasza:
nyugtatót :D
2011. máj. 10. 09:09
 18/28 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy valaki szorongós típus, az nem egy természetes állapot. Azon igenis lehet segíteni! Lehet próbálkozni sok mindennel, ha a méhpempő nem jön be, még mindig ihatsz nyugtató teát vagy elmehetsz pszichomókushoz! Annak a szorongásnak oka van, amit meg kell és lehet szüntetni.
2011. máj. 10. 11:18
 19/28 anonim válasza:
Nyugtatót!Akkor nem leszel ideges és nem jön rád.
2011. máj. 10. 11:45
 20/28 anonim ***** válasza:
Megfelelő táplálkozással (kávé, cigi, alkohol kizárva) és meditációval csökkenthető a szorongás. Ha nincs szorongás, nincs fing! ;)
2011. máj. 10. 12:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!