Gyakran vagyok ideges, mitől lehet?
Figyelt kérdés
Gyakran húzom fel magam kis dolgokon, pl. ha olyan kérdéseket tesznek fel amire logikus a választ, vagy visszakérdeznek, vagy amikor szállnék le a buszról és egy szellemileg érett ember nem képes felfogni, hogy el kéne állni az útból, hogy leszállhassak, vagy amikor a matek tanár mutogat és úgy magyaráz, mintha olyan hihetetlen nagy dolgot mondana, és annyira felidegesít, hogy nem bírok magammal. Nem nagyon stresszesek a napjaim, de valahogy mindentől ideges leszek....2011. okt. 26. 20:57
1/1 anonim válasza:
Szerintem ezekkel a dolgokkal mindenki így van. Nagy ívben le kéne szarni... bocsi a ronda kifejezésért, de így van ahogy mondom, tojjál bele :D
A nagy tömegben mindenki kikészül, főleg a buszokon, akkor jó hangosan ki kellene nyitnod a szád a másikhoz: LESZÁLL? Vagy arrébb tudna menni? Engem is idegesít, amikor képtelenek a másikat észrevenni, és akkor csak tolongok hogy odajussak valahogy az ajtóhoz...
Szerintem nem kéne felkapni a vizet ilyeneken, ha van szabadidőd akkor próbálj lazítani, kapcsold ki magad, mert a végén egyre jobban ki fogsz mindenen készülni és mindenen idegeskedni fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!