Ha kicsit ideges vagyok rám jön a fingás. Mit szedjek ellene?
Figyelt kérdés
2011. máj. 7. 17:49
1/28 anonim válasza:
Nem kell semmit, tanulj meg halkan fingani.
2/28 A kérdező kommentje:
az ok de büdös is
2011. máj. 7. 17:58
3/28 anonim válasza:
a halk fing az büdös ,ilyenkor jól be kell szorítani a seggizmokat hogy ki ne csusszanjon
4/28 anonim válasza:
Azzal ne foglalkozz. Amúgy meg ha elég kulturált körökben mozogsz, az emberek eléggé toleránsak akkor is, ha hangosan fingasz. Igaz, nem nagyon illik.
5/28 anonim válasza:
Amelyik sunyi lapos, annak szaga irtózatos! Ellene nem igazán tudsz mit tenni!
6/28 anonim válasza:
Látszik, hogy kevesen voltak kollégisták, minden fing lehet büdös :D
7/28 A kérdező kommentje:
na de most komolyan lécci tök kellemetlen
2011. máj. 7. 20:20
8/28 anonim válasza:
én is ilyen vagyok17F..
talán elkéne mennem orvoshoz, de olyan rohattciki hogy erre nem vagyok képes.
tán neked el kéne
9/28 anonim válasza:
Örülj neki! A fing a legjobb móka a világon!
10/28 anonim válasza:
A hugommal hasinló gondjával beutalót kértünk az enterológushoz. (Hasmenés jön rá a hugomra.) A szakorvos kivizsgált és nem mondott semit, csak hogy rfendben vannak a belek. Elmentünk a pszichiátriára (újabb beutalóval), hogy nagyon de nagyon szorong és talán ezért van, hogy alig tud a wc-ről leszállni olyankor. Ott azt mondta a dokinő, nagyfokú szorongás éa feszültségoldót írt. Ettől a tesóm aluszékony, kába. Én meg széntablettát ajánlottam neki, 2 db-ot bekap, ha érzi hogy "gáz" van, hasmenés beindult. A szeleket is felszívja és nem szintetikus gyógyszer, még ez a legjobb eddig. (De szorulást is okoz nála egy kicsit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!