Mekkora súlyal születtél?
Figyelt kérdés
Én 860grammal.2011. ápr. 10. 20:35
1/14 anonim válasza:
Atyaég. Hány hétre születtél? Icipici voltál akkor:D
Én 3,5 kg-mal azt hiszem:) Vagy csak 3,2-vel?:)
2/14 anonim válasza:
Juj, de pici voltál :)
Én 2400gramm.
3/14 anonim válasza:
4000g voltam kereken. Tesóm 4500g. :D
4/14 anonim válasza:
2900 grammal és 47 cm-el. :) Én is elég kicsi voltam, de te aztán satnya lehettél a javából. :D
Nem lett semmi baj, attól, hogy korán születtél? (asztma...)
5/14 anonim válasza:
Én 3600 grammal ,és 53 cm-vel ,de a nagyfiam 4005 grammal 54 cm-vel az 1 éves fiam pedig 4800 grammal ,és 59 cm-vel:)
6/14 anonim válasza:
48700 gramm? Atyavilág:D De mond, hogy császár volt:D
7/14 anonim válasza:
Igen császár volt....14 óra után:S
8/14 A kérdező kommentje:
Császárral születtem. Csákány.dr-nál. A Szabolcs utcai Kórházban.
Voltak problémák: megkelett műteni a szememet, 1 cm-en agyvérzésem volt, és ha a szüleim nem tornáztattak volna, most nagyon hülye lenne a járásom. És már halottnak voltam nyílvánítva. De valahogy túléltem.
2011. ápr. 11. 07:14
9/14 A kérdező kommentje:
28 hétre születtem.
2011. ápr. 11. 07:15
10/14 anonim válasza:
Szerencsés vagy gratulálok! De látd mind 2 véglet veszélyes tud lenni pl én ha simán megszültem volna akkor belső varrataim szétszakadnak,mert 3 mm-re vékonyodott(előző császárom),de mit sem számított a fogadott dokimnak!!Szóval légy boldog,és mindennap adj 1 puszit a szüleidnek hisz megérdemlik! Sok sikert az életben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!