Mennyi idősen kezdett érdekelni, hogy hogyan születtél, és a szüleid hogy fogadták? Fel voltak készülve?
Figyelt kérdés
2010. márc. 1. 21:45
1/2 anonim válasza:
Érdekes, de nem nagyon érdekelt ez a téma, amikor pedig már igen, akkor itt volt az internet. Amúgy kiskoromban azt hittem, hogy a párok ha összeházasodnak, akkor lesz gyerekük. Egyszer nem jött be ez a tippem és kezdtem gyanakodni, hogy hátha mégse házasodtak össze (ott voltam az esküvőjükön). De egyszer szüleimet kínos helyzetbe hoztam mikor anyum betétjét megtaláltam, azt mondták, hogy majd egyszer megtudom mi az...
2/2 anonim válasza:
nekemis mindig aztmondták h majd később megtudom:D
de konkrétan a születés sosem érdekelt.
egyszer megkérdeztem mi az a maszturbálás, aztmondta anyám nézzem meg a szótárban:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!