Van egy vízhólyag a sarkamon, kiszúrtam vagy 4 napja kb, de tegnap óta zsibbad a bokámtól lefelé a sarkamig és nagyon fáj. Mit csinéljak velel hogy elmúljon?
Ezek szerint nincs a kozelben diofa! Tudod azok a gyogynovenyek gyogyitohatassal birnak, tehat ezert irtam le, mivel Te hazilag szeretned kezelni, gyogyitani, s azt pedig csak igy lehet.
De a Te hozzaallasod az nem segit onmagadon, mivel "ezt nem iszom meg", de a szuritol is felsz, a dokit inkabb kihagynad stb.....
Tehat most tisztisd ki, s vegyel kamillat es abba aztasd, vagy azzal borogasd. Vegyel f.hagymat is, es azt viszod egyel meg 4-5 cikket, tudom, hogy "szaga" van, de termeszetes antibiotikum!
Ha nem lesz valtozas, akkor viszont latogasd meg az orvosi ugyeletet!
igen tudom kicsit hisztis vagyok, de nagyon rendi tőled h segitesz, kitisztítom, f.hagyma van itthon, meg kamilla is.
remélem elmúlik.mennyi idő alatt kell változást látnom?
Tehat annak a valadeknak mar reggelre nem kellene ott lenni, de ha van is, akkor mar lathatolag kevesebb, es nem annyira fajdalmas. TEhat ekkor mar javul.
Viszont ha nem, akkor menj el orvoshoz. Lehet ra voroshagymat is tenni, mivel kiszivja a valadekot, de fertotlenit is. Alovera van otthon? Annak a zseleje lenne a legjobb pl.
Erdemes lenne otthon egy kis patikat berendezni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!