Miért nem tudok aludni éjszaka még akkor sem, amikor tényleg fáradt vagyok?
Próbálj beütemezni valami fárasztó dolgot a napodba. Mondjuk este leszaladsz egy órára kocogni.
A sportolás alapvetően jót tesz az álmunknak.
Szia!
Először is lazulj el, ne gondolkozz! Figyelj a levegővételedre, csak arra koncentrálj, semmi másra. Ha így sem megy,próbálj meg homeopátiás készítményeket, pl:Hova. Naturland nyugtató teakeverék stb. Természetes készítmények növényekből készül, nincs mellékhatásuk. Lefekvés előtt fél órával vedd be. Valóban a sport jót tesz, de ne közvetlen lefekvés előtt csináld, mert az felpörget, hagyj időt a szervezetednek, hogy lenyugodjon, utána vegyél egy jó fürdőt, a fürdő vízbe is tehetsz Krauter-Kur-Bad-ot(gyógyszertárba,drogériákba kapható), ez is nyugtat, ellazít.
itt egy oldal:
Sajnos nekem már ezek nem segítettek, addig fajult a dolog, hogy szorongásos depressziba estem. Jelenleg nyugtatókon, antidepresszánsokon élek. Mert másképp egy órát sem tudnék aludni. A rekordom 12 nap nem alvás. Teljesen kikészültem.
Neked sok sikert,remélem beválik!!!
Majd írd meg, hogy vagy.
hehai20@gmail.com-ra
Köszi!
Szia!
Bocsi nem jól írtam.
hehahi20@gmail.com-ra írj légyszi!
Lézezik szülés utáni depresszió, ami alvás zavart okozhat, vki öngyilkosságot követ el...! Nem tudom mért van ez. Elmúlik ez idővel ez, fel a fejjel!
Neveld a kicsit szeretsd nagyon! Gyakrabban sétálj vele kinn, szeret a pici is levegőn lenni, főleg aludni:)!
Gratulálok a babádhoz:)!!!
szia
énis nehez tudok elalaludni de sokkal gyorsabban eltudok aludni ha pl halgatok valamilyen rádiót ami beszélgetnek, pl MR1 en általába szoktak..
vagy valamilyen nyugtató ,relaxációs zene is elég jó, és pl figyelj a lélegzeted vételére hogy elképzeled h a levegő beáramlik az orrodon végigg a tűdőbe és onnan ki a szádon át, engem el tud lazítani és nem arra gondolsz h elakarok aludni..
Valamikor én se tudtam aludni.
Most már szinte 8kor fáradt .
Feküdj és ne fordulj meg.
Én így szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!