2 hete szédelgek, néha úgy érzem, nagyon lüktet a fejem, néha erősebben ver a szívem, éjszaka nem tudok aludni 2 napja. Betalocot, Andaxin-t és Magne B6-ot kaptam. Valószínű, hogy jobban leszek?
Nekem ugyanezek a tüneteim, csak kb. 1 éve egyfolytában!
Voltam EKG-n, vérvételen, tüdőszűrésen..., és azt mondták minden rendben!Szerintem ez idegi eredetű, mert sok helyen olvastam már róla, hogy a stressz okozhat ilyen tüneteket!Néha olyan érzés mintha meg akarnék halni, de aztán jobban leszek!Szerintem inkább próbálj meg valamilyen gyógynövényt, vagy gyógyteát, és rá kell jönni a stresszt kiváltó okra(ami a legnehezebb), és meg kell próbálni megszüntetni!Én most készülök elmenni íriszdiagnosztikára pont emiatt, mert azt mondják szinte minden betegséget, kissebb elváltozást kimutat a szervezetedben!Ha azt mondják, hogy minden rendben, akkor biztos, hogy idegi alapon van!Remélem meggyógyulsz!Sok sikert
Nekem is ilyen tünteteim voltak, a vérvétel vírusfertőzést mutatott. 1 hetet szenvedtem, utána doki és másfél hét fekvés, aztán magától elmúlt.
Nekem az üzemorvos, ahova először mentem, mert a házidokim vidéken volt, Xanax-ot írt, de nem szedtem be. A házidoki sem javasolt függést okozó szert, csak pihenést.
én vártam,hogy hátha elmúlik a szédülés,de aztán még jöttek hozzá a tünetek,a doki mért vérnyomást,és elég magas volt,plusz én is érzem néha,hogy nagyon ver...a doki mondta,hogy a vegetatív idegrendszerrel van probléma,és ezeket írta....azt mondta ha nem leszek jobban,kardiológiára kell mennem...hát reménykedem
köszi a válaszokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!