Hány db daedalont evgyek be h. elaludjak?
Na ma bevettem 6 darabiot. Egy picit bekábultam, végig feküdtema padon 6 órán ketresztül. Pár órán elaludtam de semmi különösebb. 7-egyig tartott nagyjából az álom. Aztán itthon ittam a kávét deciliterével :D:D:D:d
hétfőn lehet emelem az adagot.. csak a gyógyszer ára lomboz le bnéha :P
Ugye tudod, hogy a túladagolás tünetei között szerepel görcsök és egyebek között a légzésdepresszió? Majd ha fulladozol, és mentőt kell hívni, akkor akarsz rájönni, hogy mekkora baromságot csináltál?
A gyógyszerekre nem véletlenül van ráírva, hogy mennyit szabad bevenni! Azért mert most nem jött elő semmilyen tünet, még nem biztos, hogy legközelebb sem fog. De ha be akarsz kerülni a Darwin-díjasok könyvébe, ám legyen.
Azt gondoltam, én vagyok az egyetlen hülye, aki gyógyszert a mellékhatása miatt szed, de úgy látszik vannak többen is, akik a Daedalont altatónak használják... Ezek szerint a társadalom ugyanolyan beteg, mint én...
Ne kísérletezz azzal a gyógyszerrel,mert akár örökre is elaludhatsz olyan mennyiségtől!!!!!!!!!! A gyomormosás pedig nem hiszem, hogy olyan vicces lesz továbbra is, ha majd egyszer átéled. Nagyon remélem, hogy csak azért írogatsz ilyeneket, hogy idegesítsd az embereket, mert ha valóban komolyan gondolod ezeket, akkor szerintem fordulj pszichológushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!