Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Létezik, hogy nyitottszemmel...

Létezik, hogy nyitottszemmel elaludjak egy pillanatra?

Figyelt kérdés
Irodai, monoton munkát végzek és van h. nagyon fáradt vagyok már.Úgy érzem képes lennék ott helyben elaludni.De van h.dolgozom,nem csukom be a szemem, max lasabban pislogok és egyik pillanatról a másikra olyan érzésem van, mintha felriadnék.És utána(abban a pillanatban) nem is érzem magam már fáradtan pár percig.ez mitől lehet vagy mi ez.
2011. febr. 23. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, én is tapasztaltam már ilyet (bár én előadáson, úgy, hogy nem aludtam előtte éjjel). Szerintem ilyenkor félálomba kerülsz egy pillanatra.
2011. febr. 23. 13:37
 2/2 tetris ***** válasza:
100%
Velem ez fizika-kémia órákon fordult elő rendszeresen. Olyan unalmas volt, hogy nyitott szemmel bámultam magam elé, közben meg mintha elaludtam volna.
2011. febr. 23. 14:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!