Mit tudnék tenni hogy elaludjak?
Most nyáron megszoktam hogy későig (éjfél 3) ig fent vagyok, majd délután 2-3 órakor felkelek de valamilyen szinten még akkor is álmos vagyok.
De nyár előtt is mindig úgy voltam a suliba menéssel hogy későig fent voltam és kómásan mentem suliba ami rettentő rossz jegyekkel járt mert nem tudtam órán figyelni, pedig próbáltam átszokni a nappali ébrenlétre, és most hogy középsuliba fogok járni, így fél 6 kor/fél 5 kor kell kelnem hogy elérjem a vonatot. (0.óra miatt a fél 5)
Van valami módja annak hogy este korán álmos legyek? (9-10 óra legalább)
Ez nálam valami betegség vagy nem tudom de nagyon nem lesz ez így jó.
(Komoly válaszokat, köszönöm)
14/F
Az én párom is rettenetesen rossz alvó (volt). Munkájából kifolyólag (szakács) éjfél körül ér haza és mindig bekapcsolta a tv-t, és azon nem tud elálmosodni, így 2-3 körül feküdt le, de reggel fél 9-kor már ébrednie kellene, de sosem tudott, mindig elkésett olyan kómás volt.
Rászoktattam: ha hazaér, kellemes lazító fürdőt vesz, tv-t nem kapcsolja be, hanem könyvet olvas (vagy újságot tök mindegy) és azon olyan hamar elálmosodik hogy csak na.
Próbáld ki te is!
Akkor majd esténként megyek futok egyet :)
Meg mindjárt elkezdek valami történetet olvasni a neten, meg a langyos tejet is kipróbálom meg a koránkelést is, köszönöm a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!