Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Lehet valamit tenni azért,...

Lehet valamit tenni azért, hogy hamar elaludjak?

Figyelt kérdés

Akármit:S

Úgy gondoltam, hogy lefekszek és már alszok is egy perc mulva. Mit csinálhatnék?

2009. jún. 5. 22:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Fáradj el rendesen. Menj el futni, gimnasztikázz, takarítsd végig a lakást.
2009. jún. 5. 22:07
 2/10 A kérdező kommentje:
És ha nincs ilyesmire lehetőségem?
2009. jún. 5. 22:10
 3/10 anonim ***** válasza:
9%
csukd le a szemed és aludj:D
2009. jún. 5. 22:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

viccen kívűl...

én a langyos,cukros tejre esküszök;)

Próbáld ki:)

2009. jún. 5. 22:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Én ha eltervezem, hogy lefekszem, becsukom a szemem, és mennyi mindenről fogok gondolkodni, vizualizálni és képzelődni, el sem kezdem, már alszom.
2009. jún. 5. 22:35
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy ?

Egy sör sokat segít.

"A sör komló tartalma remek antioxidáns, stimulálja az immunrendszert, emellett nyugtató, altató, emésztést segítő hatású."

[link]

2009. jún. 5. 22:50
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy, csak ha nagyon lefárasztod magad. Egy normális elalvási ciklus 20 perc (szembecsukástól mély állomig).
2009. jún. 5. 22:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát lefekvés után 1 perccel csak akkor alszok, ha a., 3 napig nem aludtam b., egész nap dolgoztam és fáradt vagyok c., sok és erős nyugtatót vettem be. Ez utóbbit nem ajánlom!

Lefekvés után fél óra fetrengés a normális, ha ennél több akkor állítólag érdemesebb felkelni és csinálni valamit amíg elálmosodsz.

Ihatsz langyos tejet esténként, és megehetsz mellé egy banánt, állítólag az is jó.

Vagy nyugtató teakeverékeket is lehet kapni vagy esetleg hova tablettát próbáld ki. Az természetes, csak gyógynövények vannak benne.

2009. jún. 5. 23:36
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon fáraszd le magad, és egy percen belül már alszol, keress valamit, amivel elfoglalod magad, illetve kelj fel több órával hamarabb, mint szoktál, és ne feküdj vissza, hanem kezdj valamibe.
2009. jún. 6. 00:03
 10/10 anonim ***** válasza:
a langyos, mézes tej a legjobb!!
2009. jún. 6. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!