Van valami hatásos módszer hogy hamar elaludjak?
Figyelt kérdés
Nagyon késön tudok elaludni, most szeretnék elöbb! tud valaki olyan módszert ami neki bevált? vagy csak hallott rola? köszi2009. aug. 4. 20:19
1/6 anonim válasza:
Nekem a legjobban az vált be, hogy a TV-t egy halálosan unalmas csatornára kapcsolom (számomra a romantica adó az:) ) és akkor nagyon hamar sikerül elaludnom. Vagy azt is szoktam csinálni, hogy beteszek olyan dvd filmet, amit már láttam milliószor, és azon is hamar elalszom, mivel már nem köt le...
2/6 anonim válasza:
Próbáld meg a szegycsontodat 4-szer-5-ször megnyomni. Képzelj el egy folyót, aminek egyik oldaláról birkákat hajtanak át a másik oldalra egy hidon. Egyenként engedd át őket és közben számold is meg őket. El fogsz tudni aludni. Jó alvást!
3/6 anonim válasza:
Az egyik leghatásosabb: egy üveg whiskey lefekvés előtt :D Garantáltan alszol utána :D
Najó, bocsi, komolyra fordítva a szót: én, ha tehetem, 1 (nem több) doboz sört szoktam. Az elálmosít annyira, hogy utána legtöbbször tudok aludni. :) Ha tegyük fel, hogy mégse, abban az esetben számolok. És nem gondolok semmi másra. CSAK a számokra koncentrálok. Van amikor nagyon nehéz, de mindig sikerül.
4/6 anonim válasza:
Igyál meleg tejet,vagy kamillateát.Egy kis levendulaolaj szagolgatás is jó.
Ezek nálam tuti módszer!!!
23/L
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. aug. 4. 21:35
6/6 anonim válasza:
ha tényleg nagy problémát okoz, akkor pszihológus tud felírni altató hatású szereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!