Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Kinek hány óra alvásra van...

Kinek hány óra alvásra van szüksége?

Figyelt kérdés

Azt olvastam, hogy a dohányosok hosszabb idő alatt pihenik ki magukat, mint a nemdohányosok, és hogy túl lehet aludni magunkat. Tehát velem is előfordult már, hogy 6 óra alvás után valami miatt felébredtem, és abszolút nem éreztem magam fáradtnak, de még csak hajnali öt volt, ezért visszafeküdtem aludni és ráhúztam még 3 órát, mikor felkeltem, fáradtabb, bágyadtabb voltam mint annak előtte.

Kort és nemet is kérnék

2011. márc. 24. 11:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akik itt 11-12-13 (!) órákat alszanak!

Ti kamuk vagytok? Tényleg átalusszátok a napnak a felét?

Biztosan nem tilinkóztok havi hetvenért valami gyárban reggel hattól este hatig.

De ez mégis hogy lehet?

Tényleg nem tudom, de érdekelne. Milyen munka mellett megy ez így? Esküszöm, átképzem magam (én sem gyában nyomom, csak példaként írtam).

Második voltam.

2011. márc. 24. 14:46
 12/15 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Az előtted író vagyok: én sajnos a diplomás munkanélküliek táborát gazdagítom:( Általában hajnali 2 körül alszok el, és 12-14:30 között kelek föl.Jobb is, mert már lassan megőrülök itthon, és így legalább hamarabb eltelik a nap:(

Egyébként ne rólam vegyetek példát, én alvászavaros vagyok, akkor sem tudok hajnali 1-2-nél hamarabb elaludni, ha másnap 6-kor kell fölkelnem.Gyógyszert is szedek erre.

2011. márc. 24. 21:08
 13/15 anonim ***** válasza:
Oké, köszi a választ, utolsó! Jobbulást a zavar miatt!
2011. márc. 24. 21:34
 14/15 anonim ***** válasza:

Tegnap 14:46-nak

Tegnap 11:44 vagyok. Jelenleg én is munkanélküli (két szakma+érettségi) vagyok sajnos, így van időm bőven aludni. DE amikor dolgoztam, suliba jártam, délután amikor hazaértem az volt az első, hogy ettem és aludtam 2-3 órát, mert nekem 6-8 óra éjszakai alvás nem elég (9-10 körül aludtam el, és 4:30kor keltem amikor dolgoztam, és minden nap olyan voltam, mint a mosottsz..), nem vagyok alvászavaros, ez egyéni igényektől függ, nálunk mindenki jó alvó a családban (anyukám is gyakran lepihen miután hazaér a munkából).

Így hogy itthon vagyok, és kb. 10 órát alszok éjszaka (23 óra körül szoktam elaludni), akkor is sokszor alszok egyet délután.

A "reggeli" után visszafekvés, egész nap átalvása nálam is előfordult sokszor, régen egy-egy fárasztóbb buli után, vagy csak, ha előtte való napokban nem tudtam kialudni magam rendesen, hosszabb utazás után (pl. 24 órás busz út után), de volt, hogy csak úgy spontán álmos voltam.

Szóval 8 órás meló mellett is lehet, 10 órákat aludni.

2011. márc. 25. 14:13
 15/15 anonim ***** válasza:

ha suli van 10 órát kéne ,de sosem jön össze

hétvégén elég 8

2011. márc. 28. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!