Azt olvastam, hogy a dohányosok hosszabb idő alatt pihenik ki magukat, mint a nemdohányosok, és hogy túl lehet aludni magunkat. Tehát velem is előfordult már, hogy 6 óra alvás után valami miatt felébredtem, és abszolút nem éreztem magam fáradtnak, de még csak hajnali öt volt, ezért visszafeküdtem aludni és ráhúztam még 3 órát, mikor felkeltem, fáradtabb, bágyadtabb voltam mint annak előtte.
nekem nyolc óra a szentírás, amúgy kocadohányos vagyok (leszokóban), másfél éve dohányzom, és előtte is nyolc órákat aludtam.
2011. márc. 24. 11:35
3/15 Raffi válasza:
Én 42 vagyok, de ugyanannyit alszok, mint tizenéves koromban. Nem a munka miatt,de minden nap hat körül kinyílik a szemem félórát még fekszek és este tíz körül megyek aludni. Mostanában előfordul, hogy elalszom a fotelban, ami azelőtt 20-30 évesen nem volt jellemző. Egyébként nagyon ritkán fordul elő, hogy lefekvéskor el tudjak rögtön aludni Kell egy fél óra is, vagy több.
2011. márc. 24. 11:41
4/15 anonim válasza:
10 óra minimum, de 11-12 órát is kényelmesen végigalszok és ébredés után még szeretek egy heverészni, nem szeretek azonnal felkelni, 8 vagy kevesebb órai alvás után olyan vagyok mint egy élőhalott, nekem annyi nem elég. Nem cigizek, soha nem is dohányoztam, nem is fogok.
Nem hiszem egyébként, hogy dohányzás függő lenne a dolog, az viszont igaz, hogy egyénenként változó kinek mi a normális, a 8 óra csak egy nagy átlag.
23N
2011. márc. 24. 11:44
5/15 anonim válasza:
Nálam élethelyzet függő. Az elmúlt 4-5 napban nem aludtam, csak 3-4 órát, de elvagyok vele.
Előtte, ha 9-et aludtam is kevés volt. Mostanában jobban pörög az agyam gondokon, ilyekor kevésbé tudok pihenni. Ha nyugis az életem, akkor meg bármennyit tudok aludni.
29/L
2011. márc. 24. 11:45
6/15 anonim válasza:
6-8 óra alvás nekem bőven elég...még sok is... pedig masszívan dohányzom...
2011. márc. 24. 11:53
7/15 anonim válasza:
8-9, de csak úgy 6-ot tudok. Néha 7et. 22/N
2011. márc. 24. 11:55
8/15 anonim válasza:
Bocs, az lemaradt, hogy nem dohányzok.
2011. márc. 24. 11:56
9/15 A kérdező kommentje:
én szívesen alszom 8 órát, mondjuk ha bulizni megyek, és 3-4 körül érek haza, akkor is kipattan a szemem 11 körül, tehát átlagban 7-8 órát alszom, mellékesen 21 vagyok. Vannak olyan ismerőseim, akik képesek egy húzósabb hét után péntek este 11től szombat délután 4ig, szombat este11től vasárnap délután négyig aludni, valamint a "reggeli" után visszafekszenek. Én kifejezetten gyorsan elalszom, kb 5 perc, néha 10, de az már soknak számít, alkalmanként dohányzom, de ez nem játszik szerepet. Éjszakánként jó alvó vagyok, de mikor kialszom magam, az már csak szenvedés, amit az ágyban összeforgolódom.
2011. márc. 24. 13:27
10/15 anonim válasza:
25/N
Én nem dohányzok, és általában 12-13 órát alszok. 6-8 órával is elélek ha muszáj, de akkor egy hét után olyan vagyok, mint akit kifacsartak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!