Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért van az, hogy mindenen...

Miért van az, hogy mindenen elkezdtek sírni?

Figyelt kérdés
Kb 1 éve van az hogy bármi megy a tv-be például és elkezdek könnyezni vagy sirni. beteg kutyusok szép szavak vagy betekségek. Egyszerüen hallgatom és kifolyik a könnyem. Miért lehet ez? Van egy olyan érzésem, hogy más nem igy reagál ezekre a dolgokra.
2011. márc. 9. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:

De, én is pont így vagyok. Épp most hallgattam egy számot you tube-on, és itt bőgök. xd De én is mindenen! Elég, ha rágondolok valamire, egy hülye film végére, vagy egy sima reklám, ami olyan érzelmes. Leginkább ami apákról szól (apu meghalt 5 éve) vagy ami párokról szól(szerelmes vagyok). Ez van. :D

22/L

2011. márc. 9. 14:03
 2/5 A kérdező kommentje:
én is már 20 éves vagyok és azt hinné az ember hogy tiniknél ez normális csak épp 20 vagyok:D furcsa nagyon néha kellemetlen is inkább olyanon akarok sirni ami tragikus vagy nagyon megrenditö nem egy reklámon...furcsa dolgok ezek:D
2011. márc. 9. 14:31
 3/5 tetris ***** válasza:
59%
Szerintem ez nem igazán nevezhető normális állapotnak. Vszeg az idegrendszered nem elég erős, emiatt kiperérzékeny vagy. Ennek az a hátránya lehet, hogy könnyen kiborulhatsz, ha valami támadás, megbántás, megrázkódtatás ér. Márpedig az életben nagyon sok ilyen esemény van. Valahogy meg kellene erősödnöd lelkileg, de azt sajnos nem tudom, miképpen lehet ezt megoldani.
2011. márc. 9. 16:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Utóbbi idöben rengeteg lelki csapás ért mondhatom, hogy szinte az élet minden terén és meg viselt, de sajnos magamon kell segitenem valahogy és biztos ezek az események is közre játszanak ezekben az "érzéshullámokban". Nincs pénzem pszichologusra sajnos úgy érzem ezzel magamra maradtam.
2011. márc. 9. 19:33
 5/5 homo ludensz ***** válasza:
Nagyon összetett kérdés mert két egyforma psziché nincs ahogyan két ember sincs aki ha elvágja az ujját egyformán reagálna rá.Van fizikai és van lelki tűrőképesség míg sokszor rámondjuk hogy ez az ember lelketlen mert szerintünk sírnia kellene pld. egy állat szenvedésén ő ezt rezzenéstelenül végignézi. Amennyiben neurológiailag nincs problémád akkor igyekezz lelkileg kiegyensúlyozottá lenni de ne válj soha közömbössé.
2011. márc. 16. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!