Miért nem vérzik soha sem az orrom?
19 vagyok volt már sokszor magas a vérnyomásom is de egyszer sem vérzett az orrom.
Az életem folyamán sem most is olyan érzésem van mintha az orom tövénél nyomna valami de nem vérzik vagyis nem akar vérezni... én ennek örülök de nem baj az ha sosem vérzik az orrom? sokszor jó lett volna mikor magas volta vérnyomásom.
amúgy ha valakinek vérzik az orra az utána felfrissülést érez? bocs ha hülye kérdéseket tettem fel de számomra ez furcsa mert mindenki orrvérzéssel küzd én meg nem
Gyere, beverem, majd akor vérzik:)
Viccet félretéve a magas vérnyomásra nem az orrvérzés a megoldás, először is meg kell próbálni levinni táplálkozással, pl a só elhagyásával, ha nem megy, akkor orvoshoz fordulni és beszabályozni.
nekem kb úgy heti szinten vérzik az orrom és igen, utána teljesen felfrissülök..
olyan mint a drog, a végén már rendesen várom hogy mikor lesz újra:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!