Mitől lehet az, hogy elkezd vérezni az orrom és akkor abba sem marad és fél órán keresztül vérzik?
Figyelt kérdés
néha van amikor szédülök is..:S2010. júl. 9. 22:04
1/6 anonim válasza:
Szedjél rutascorbint - kimondottan az ereket erősítő vitamin, recept nélkül kapsz a patikában. Ha nem javul, akkor a fül-orr-gégészeten pár perc alatt elégetik azt a kis eret, ami mindig megpattan az orrodban és többé nem lesz ilyen gondod.
2/6 A kérdező kommentje:
elégetik?? ugye ezt nem mondod komolyan??:O
2010. júl. 9. 23:14
3/6 anonim válasza:
De, nagyon komolyan mondom :-). Ne pánikolj, csak ijesztően hangzik, de semmi dráma! Úgy képzeld el, mint amikor a tv-ben látod a műtétek közben, hogy egy kis tollhoz hasonló rudacskával hozzáérnek az elvágott erekhez, egy icipici sercenés és kész, már nem vérzik. Gyerekeknek is (kb.10 éves kortól vagy megfelelő fizikumtól függően) gyakran elvégzik. Tényleg nem nagy dolog, viszont elmúlik az állandó orrvérzés.
4/6 anonim válasza:
Ha szoktak rajtad "spontán" véraláfutások is megjelenni (bár, néha csak az orrvérzés utal rá), akkor valamilyen alvadási rendellenesség is állhat a háttérben.
5/6 Ildibaby válasza:
Ugy tudom magas vérnyomástól is lehet meg ha nagyon ideges vagy!De agyvérzést biztos hogy nem fogsz kapni.
6/6 A kérdező kommentje:
Hát remélem, hogy azért elégetni nem kell.
A magas vérnyomást nekem is mondták meg azt is mondták, hogy emiatt a nagy meleg miatt is lehet, hogy rosszul vagyok..
2010. júl. 10. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!