Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vérzik éjszaka az orrom?

Miért vérzik éjszaka az orrom?

Figyelt kérdés
Úgy két három havonta vérzik az orrom éjjel, amikor alszom arra ébredek fel, hogy valami folyik az arcomon és valóban vérzik az orrom. Nem sok, de vérzik. Magas vérnyomás ki van zárva, mert más okból már volt rajtam 48 órás ekg és semmi baja a vérnyomásomnak.
2010. okt. 31. 08:23
 1/7 bénabéla11 ***** válasza:

lehet ekcémás az orrod belül...

vagy esetleg van egy kis seb belül amit álmodban megkaparsz...

2010. okt. 31. 08:37
 2/7 anonim válasza:
Nekem is mindig szokott vérezni de anya vett rutascorbint (véralvadás elősegítőt) és azóta elmúlt de nekem gyakori volt 2 hetente. 4szer volt elsütettva a
2010. okt. 31. 08:39
 3/7 anonim válasza:
az orrom. Sry
2010. okt. 31. 08:40
 4/7 Kisszilva95 válasza:

kisszilva95 válasza:

Egyszer nekem is volt ilyen, csak úgy elkezdett vérezni az orrom. Kiderült, hogy egy nagyobb ér fala volt elgyengülve vagy mi, de nem égették el, hanem valami szivacsszerű valamit dugtak fel az orromba ami magától felszívódott.

Egyébként dohányzól? Állítólag az is sokat vérezteti az orrot.

2010. okt. 31. 08:40
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi a gyors válaszokat.

Nem dohányzom.

2010. okt. 31. 08:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Régebben én is elég orrvérzős voltam, volt hogy naponta többször is vérzett az orrom, de szerencsére már kb. 1 éve nem vérzik. Úgy tudom, hogy ez örökletes is lehet, de sok esetben kinövi az ember, és elmúlik. Nekem a rutascorbin nem segített, kiégettetni meg nem mertem.

17/L

2010. okt. 31. 18:59
 7/7 anonim válasza:
Hát igen a kiégetés eléggé fáj :S
2010. okt. 31. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!