3 napja gyomorfájdalmaim vannak, főként éjszaka, mitől lehet?
Hétfőn 6 óra körül kezdődött, megittam egy pohár meleg teát és utána nagyon elkezdett fájni a gyomrom. Éjszaka nem igazán tudtam aludni, és akkor szerintem túl sok volt a savam. Másnap 2 körül kezdett javulni és éjfélig nem volt bajom. (Aznap este megettem 2 szelet lekváros piritóst) Éjjel megint szenvedtem a fájdalom miatt.. Szerdán sem éreztem teljesen jól magam, fájdogált a gyomrom, nem kívántam semmit, meg nemis mertem enni, nehogy rosszabb legyen. Olvasgattam a neten hogy mi lehet a probléma, de ilyen sok napon keresztül csak nem okoz gondot a gyomorsav.. Ma éjjel is fájt, és rájöttem lehet azis közrejátszik, hogy ritkán járok wc-re, olyan 2-3 naponta. Eddig nem gondoltam rá hogy baj lehet, de ma ettem 2 Activiát(nem eszek tejtermékeket egy jóideje) és gyümölcsöt, teljes kiőrlésű kenyeret ettem többnyire.
A gyomromban a fájdalom olyan, mint amikor éhes vagyok, csak persze erősebb.. mostmár nem vagyok biztos benne hogy gyomorsav, de akkor mitől lehet?! Kicsit olyan érzés, mintha éhes, lennék, csak erősebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!