Hogy lehet a sírást visszafojtani?
rágó, 45 fokban felfelé nézel szemeddel
de ha nagyon kell én nem tudom elfojtani
Engem nem zavar, ha valakit sírni látok, tehát előttem nyugodtan.
Én nem hallotam a 45 fokos szögről, de valószínű akkor több levegőhöz jut az ember, mintha sóhajtana-és ha síráskor elkezd valaki sóhajtani, nagy levegőt venni, akkor megnyugszik és abba tudja hagyni a sírást.
Esetleg próbálj valami vicces dologra gondolni, de akkor lehet, hogy egymagadba fogsz röhögni, de az jobb mint a sírás.
A sírás egy tisztítófolyamat. Sírni tudni kell. Ezt az egyetemen mondta az egyik tanárom, de sztem ezt Te is tudod.
A kémiai hátterét nem szeretném leírni, de a lényeg, hogy síráskor felszabadulnak kül. hormonok, amik a feszültséget oldják. Erre szükség van, különben a feszültség csak egymásra rakódik, és egyszerre tör ki, de talán már nem sírás formájában..
miért kaarod elfojtani? szerintem nem baj, ha mások látják az érzéseidet. persze az más dolog, ha ok nélkül sírni kezdesz akármilyen helyen. ha ez a helyzet fordulj pszcihológushoz. a sírás elfojtás többé-kevésbé bevált módszerei:
-felfelé nézel 45 fokban
-ajkadba harapsz
-folyamatosan jobbra-balra nézel
-végigsimítod a szempilládat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!