Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy lehet a sírást visszafojt...

Hogy lehet a sírást visszafojtani?

Figyelt kérdés
Igazság szerint mások előtt nem akarok sírni. Azonban néha nem alkalmas helyeken is rámjön.
2009. febr. 9. 19:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

rágó, 45 fokban felfelé nézel szemeddel

de ha nagyon kell én nem tudom elfojtani

2009. febr. 9. 19:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha felnézel 45 fokban,akkor az valamiért gátolja a sirást (mondjuk nem áll el teljesen,de szerintem beválik).
2009. febr. 9. 20:00
 3/6 anonim ***** válasza:
98%

Engem nem zavar, ha valakit sírni látok, tehát előttem nyugodtan.

Én nem hallotam a 45 fokos szögről, de valószínű akkor több levegőhöz jut az ember, mintha sóhajtana-és ha síráskor elkezd valaki sóhajtani, nagy levegőt venni, akkor megnyugszik és abba tudja hagyni a sírást.

Esetleg próbálj valami vicces dologra gondolni, de akkor lehet, hogy egymagadba fogsz röhögni, de az jobb mint a sírás.

2009. febr. 9. 20:12
 4/6 anonim ***** válasza:
93%

A sírás egy tisztítófolyamat. Sírni tudni kell. Ezt az egyetemen mondta az egyik tanárom, de sztem ezt Te is tudod.

A kémiai hátterét nem szeretném leírni, de a lényeg, hogy síráskor felszabadulnak kül. hormonok, amik a feszültséget oldják. Erre szükség van, különben a feszültség csak egymásra rakódik, és egyszerre tör ki, de talán már nem sírás formájában..

2009. febr. 12. 20:51
 5/6 anonim válasza:
94%

miért kaarod elfojtani? szerintem nem baj, ha mások látják az érzéseidet. persze az más dolog, ha ok nélkül sírni kezdesz akármilyen helyen. ha ez a helyzet fordulj pszcihológushoz. a sírás elfojtás többé-kevésbé bevált módszerei:

-felfelé nézel 45 fokban

-ajkadba harapsz

-folyamatosan jobbra-balra nézel

-végigsimítod a szempilládat

2009. okt. 4. 20:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia. Én is így vagyok... Én sem szeretek mások előtt sírni és megpróbálom visszafogni, egy ideig megy, de néha-néha már nem megy és.... Elég kínosnak érzem, pedig ha én sírok, annak nyomós oka van, mert egyébként nem szoktam. Mondták már nekem, amikor elsírtam magam, hogy ne izgassam magam, hisz' megvan rá az okom, de engem zavar, ha látnak közben. Nekem néha használ (attól függ, miért sírok), ha olyankor pislogok, vagy 45 fokos szögben nézek valamit, vagy ha vicces dologra gondolok. Üdv: Gyuszi
2010. febr. 9. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!