Milyen gyenge nyugtatót vegyek?
Figyelt kérdés
Szorongok, izgulok, pedig csak ülök, és semmi sem történik. Alvászavaraim is vannak.. Nehezen alszom el, és sokszor felkelek éjjel..
Mit vegyek?
15/L
2011. febr. 6. 14:40
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
Én is arra gondoltam, csak hátha vannak még másfélék is, és akkor még válogathatok is :DD
Szóval várok még válaszokat:)
És amúgy szerintetek lehet az, hogy attól magas a vérnyomásom, mert így szorongok, és feszült vagyok?:S (kb 150/80 a vérnyomásom, pulzus 50)
2011. febr. 6. 14:49
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2011. febr. 6. 15:15
5/7 anonim válasza:
Szegénykém, átérzem a problémádat, én is ilyesmivel küszködök. Én nyugtató teát szoktam inni esténként, különböző gyógynövényekből áll, gyógynövényboltban, gyógyszertárban és Rossman-ban is lehet kapni, nem egyből hat, pár hétig rendszeresen inni kell, de nekem tényleg bevált. Ezen kívül: langyos tej, fahéj és a levendulaolajnak is nyugtató hatása van. Lazító masszás, forró fürdő, a lényeg, hogy próbálj meg testileg is és lelkileg is ellazulni :)
7/7 anonim válasza:
HOVA, de nekem is a Valeriana a tuti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!