Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Éreztétek a földrengést? Hogy...

Éreztétek a földrengést? Hogy vagytok tőle?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki azóta rosszul van?
2011. jan. 29. 22:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
senki nem pattog nagyokos.ez itt nálunk akkor is szokatlan,és komolynak is mondható akár.Az hogy külföldön mi van,azt mi is tudjuk,bár még nem éltük át,nem is szeretnénk,de elképzelni minden normális ember eltudja.Amik viszont itt nálunk mostanság lezajlik,elég durva,és nem megszokott.HA meg külföldre mentél élni,akkor viseld a következményeit is.Ennyi eszed van.
2011. jan. 30. 23:38
 22/26 anonim ***** válasza:

Dehogy mondható komolynak, istenem, ez SEMMI, fogjátok már fel. És az árvíz is minden évben van Mo-n, belvíz is, másra meg nem tudom, mire gondolhattál, hogy "itt történik". Milyen TERMÉSZETI katasztrófa volt még?

A kommented vége pedig inkább a te szellemi szintedről árulkodik, nem az enyémről.

2011. jan. 31. 00:22
 23/26 anonim ***** válasza:
hát az enyémmel nincs baj,nem úgy mint a tieddel!Ki írt itt természeti katasztrófát te nagyon okos agyoniskolázott?Úristen ilyen hülyével kár is vitába szállni.
2011. jan. 31. 00:31
 24/26 anonim ***** válasza:

"Amik viszont itt nálunk mostanság lezajlik,elég durva,és nem megszokott."

A földrengést, árvizet, hurrikánt, tornádót, vulkánkitörést stb természeti katasztrófának hívják felénk, de te biztosan jobban tudod. Azt írtad, hogy ami nálatok lezajlik, az durva és nem megszokott, tehát az átlagostól eltérő természeti jelenségek, nyilván negatívak (vö. katasztrófa) én meg rákérdeztem, hogy az általam felsoroltakon (belvíz és árvíz) mik történtek, amire te nem voltál képes választ adni, biztos valami Nagyon Titkos Információ. De persze majd 2012-ben, mikor a nibiru beleütközik a palenque-i templomba és ennek hatására megáll a Föld, akkor majd rájövök, hogy micsoda próféta szólt belőled.

2011. jan. 31. 00:46
 25/26 anonim ***** válasza:
Akkor várd a 2012.őt Nemsokára itt van,majd meglátod mi lesz.
2011. jan. 31. 19:03
 26/26 anonim válasza:
Az emberi hülyeség határtalan. Én nem éltem még akkor, viszont a szüleim már akkor is Berhidán éltek. Apukám a legfelső szinten lakott és elkezdett átöltözni, hogy ne pizsamában legyen az utcán. Ehhez képest, nem dalt rá a ház. Senki sem halt meg!!! Ha Berhidán a halálos áldozatok száma nulla, gondolom Siófokon sem lehet ennél több. Itt érdekes módon senki sem ugrált ki az ablakon, pedig valószínüleg az epicentrumban a legerősebb a rengés. De javítsatok ki ha tévedek, de gondolom a földrengés emlékművén is szerepelnének a halottak nevei, HA bárki is meghalt volna. :)
2016. dec. 11. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!