Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Éreztétek a földrengést? Hogy...

Éreztétek a földrengést? Hogy vagytok tőle?

Figyelt kérdés
Van itt olyan, aki azóta rosszul van?
2011. jan. 29. 22:45
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
47%
Ti nem éltetek át akkor még földrengést.4,7 es volt,és az már elég erős itt Magyarországon."ó20-25 évente szokott ekkora lenni itt.Budaörsön is érezték anyámék,és itt Érden is éreztük.Ez előjel,és nem is kell pánikolni,de ez csak a kezdet.Majd meglátjátok,hogy lessz durvább folytatása is .Ti nem veszitek észre,hogy itt is olyan dolgok történnek már amik azelött nem?Az egész világ egyre rosszabb,és a természeti katasztrófákat mi sem fogjuk kikerülni.Én átéltem már komoly földrengést 1985-ben Siófokon,hajóhintaként mozgott a panellakás,és minden a lakásban.Mindenki menekült az utcára,és akkor nem kevés ember halt meg.Hát tudjátok,jobb félni mint megijedni.
2011. jan. 30. 10:45
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ma 10:45. Jó lenne, ha nem írnál hülyeségeket. Az 1985-ös földrengésben csak épületek sérültek meg (megrepedtek), de senki nem halt meg. Magyarországon eddig is előfordulhatnak és elő is fordultak a tegnapihoz hasonló erősségű rengések (különösen Komárom-Esztergom megyében), de azért nem kell mindjárt világvégét kiáltani.
2011. jan. 30. 11:17
 13/26 anonim ***** válasza:

Csakugyan nem mindennapos egy kb. 4.5-4.7-es erősségű földmozgás Magyarországon, de basszátok meg, ne pánikoljatok már! Azt tudtad, tudtátok, hogy évente sok-sok kisebb, kb. 2-es erősségű van? Csak meg sem érzed. Pedig van! Mindig!

Szerintem rögtön idd le magad a sárga földig, edd fel a hűtőd tartalmát, költsd el összes pénzed - aztán ugorj ki az ablakból. Úgyis megdöglünk... Eh.

Na, ne idegeskedjetek már!

Mit szóljanak azok, akik földrengésövezetben (japán szigetek, Csendes-óceán egyes régiói, stb.) élnek?!

Igaz, most is megsérültek épületek, de SENKI sem halt meg, ez a fontos! A '85-ös berhidai földrengésben sem halt meg senki, "csak" eléggé roncsolt az épületeket. Nna.

Nyilván nem túl kellemes érzés, ijesztő, hogy érzed a lökéshullámot, nem érted, miért történik - de ez a világ rendje!

2011. jan. 30. 12:02
 14/26 anonim ***** válasza:
82%
pedig halt meg nem kevés ember 1985 ben,mert én ott voltam Siófokon,mikor a rengés ideje alatt fulladtak a Balatonba többen is,és sok embert kellet kimenteni is a vízből,és a Siófoki kórház ablakából sem 1-2 beteg ugrott ki az ablakokon a félelemtől,mert azt hitték összedől a kórház.Ti hány évesek vagytok hogy ezeket nem tudjátok?Én átéltem,és láttam pár szörnyűséget akkor.Úgy hogy az ne írjon hülyeséget,aki nem tud erről semmit,vagy aki másoktól hallott annóról valamit,mert én nem egyedül éltem át azt.Nem is kell pánikolni,nem azért írtam,csak ha látnátok mivé fajult a világ minden téren ,akkor igenis minden normális embernek ott motoszkálna ilyenkor a fejében hogy vajon mi lessz a következő borzalom:?Ott az iszapkatasztrófa,a rengeteg árvíz évről évre,és egyre borzalmasabbak,most a földrengés,és ennek majd meglátja mindenki nincs vége!!!!!!!!!Na majd ha igazam lesz,akkor gondoljatok vissza a soraimra.Nem rémísztés képpen írtam ezeket,hanem mert nem szeretem azokat akik nem látnak az orruknál tovább!
2011. jan. 30. 21:01
 15/26 anonim ***** válasza:
21:01! Te ebben leled az örömöd? Igaz, hogy én 1985-ben még csak két éves voltam (kisakkozható, hogy most mennyi vagyok), de mostanra már megtanultam a netet használni. Egyetlen oldalon sem írnak arról, hogy járt-e volna halálos áldozattal az 1985-ös földrengés. Azt meg kétlem, hogy a földrengés időpontjában fürdőzők lettek volna a Balatonban (6 óra 29 perc). Jó, hogy azt nem mondod, hogy szökőár is volt :)
2011. jan. 30. 21:38
 16/26 anonim ***** válasza:

Hát pedig volt áldozat,de nem a földrengés miatt tre nagyon tudatlan,hanem mert akkora ijedséget okozott embereknél,amit már leírtam.Nem lelem az örömöm ilyenekben,mert ez nem vicc tudod,de amit az újságok,a net meg a többi szar ír,annak több mint a fele hazugság!Én viszont átéltem,és hadd tudjam már jobban nálam,hogy akkor ott mi történt.Te 2 évesen még beszélni alíg tudtál,de én meg ott voltam.És a húgomat menekítettem ki a nagyapámmal a házból,mert majdnem rádőlt.úgy bírom hogy ennyi okostojás van itt,csak röhögük rajtuk hogy mennyivel okosabbnak kápzelik

másoknál magukat.És tudod sokan már korán reggel mennek fürödni,amíg nincs hőség,és szörfözni,mi is nagyon korán mentünk mindíg,mert akkor volt a legjobb a víz.Hú de tudatlan vagy!

2011. jan. 30. 22:00
 17/26 anonim ***** válasza:
Csak egy kérdésem van: Te hány éves voltál 1985-ben?
2011. jan. 30. 22:07
 18/26 anonim ***** válasza:

Azért segítek: az iszapkatasztrófa nem a nagy "globális felmelegedés" mumus gonoszkodása. Hanem emberi mulasztás. -_-"

Ne számítsd csak-természeti "ihletésű" katasztrófának. Ezt a 13-14 éves kisribancok mondogatják, picsogva, a 4/6-os villamoson.

2011. jan. 30. 22:21
 19/26 anonim ***** válasza:
Én 16 voltam akkor.és fel tudtam fogni mi történik körülöttem.És az hogy az emberek hogy riadtan menekültek mindenhonnan,még a házuk közeléből is,hogy nehogy rájuk dőljön.De én nem akarok itt tovább senkit győzködni a magam igazáról,és nem vitatkozok itt senkivel,azt tudom hogy mi is épp hogy kijutottunk a házból,és a húgom bent maradt a fürdőben,és mivel menekülés közben nem vettük észre,nagyapámmal rohantunk vissza,úgy hogy közben azt hittük ránkdől a ház,és minden remegett ,mozgott nagyon,a csillár leesett,a tányérok a szekrényből,a falról a képek,minden,és mikor a korlátba kapaszkodva az akkor 13 éves húgomat aki pánikba esett,és rosszul lett az ijedségtől,alíg bírtuk kihozni,és tudom milyen rossz volt,mert ablakok betörtek nálunk is,és hajóhintaként mozgott a ház,és senkinek nem kívánom hogy átéljen ehhez hasonlót.
2011. jan. 30. 22:27
 20/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mit pattogsz, az is csak egy ötös erősségű volt. Semmi különösebben ijesztő nincs egy ekkora földrengésben szerintem, nálunk ezek teljesen normálisak pl. (külföldön élek) Tudjátok mi ijesztő? Egy tornádó. Na AZ tényleg rettentő ijesztő, főleg egy igazán nagy. És néha előtte valami furcsa sípolás van, olyankor a sírás kerülget. Ehhez képest egy ilyen kis földrengés semmi
2011. jan. 30. 23:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!