Éreztétek a földrengést? Hogy vagytok tőle?
Csakugyan nem mindennapos egy kb. 4.5-4.7-es erősségű földmozgás Magyarországon, de basszátok meg, ne pánikoljatok már! Azt tudtad, tudtátok, hogy évente sok-sok kisebb, kb. 2-es erősségű van? Csak meg sem érzed. Pedig van! Mindig!
Szerintem rögtön idd le magad a sárga földig, edd fel a hűtőd tartalmát, költsd el összes pénzed - aztán ugorj ki az ablakból. Úgyis megdöglünk... Eh.
Na, ne idegeskedjetek már!
Mit szóljanak azok, akik földrengésövezetben (japán szigetek, Csendes-óceán egyes régiói, stb.) élnek?!
Igaz, most is megsérültek épületek, de SENKI sem halt meg, ez a fontos! A '85-ös berhidai földrengésben sem halt meg senki, "csak" eléggé roncsolt az épületeket. Nna.
Nyilván nem túl kellemes érzés, ijesztő, hogy érzed a lökéshullámot, nem érted, miért történik - de ez a világ rendje!
Hát pedig volt áldozat,de nem a földrengés miatt tre nagyon tudatlan,hanem mert akkora ijedséget okozott embereknél,amit már leírtam.Nem lelem az örömöm ilyenekben,mert ez nem vicc tudod,de amit az újságok,a net meg a többi szar ír,annak több mint a fele hazugság!Én viszont átéltem,és hadd tudjam már jobban nálam,hogy akkor ott mi történt.Te 2 évesen még beszélni alíg tudtál,de én meg ott voltam.És a húgomat menekítettem ki a nagyapámmal a házból,mert majdnem rádőlt.úgy bírom hogy ennyi okostojás van itt,csak röhögük rajtuk hogy mennyivel okosabbnak kápzelik
másoknál magukat.És tudod sokan már korán reggel mennek fürödni,amíg nincs hőség,és szörfözni,mi is nagyon korán mentünk mindíg,mert akkor volt a legjobb a víz.Hú de tudatlan vagy!
Azért segítek: az iszapkatasztrófa nem a nagy "globális felmelegedés" mumus gonoszkodása. Hanem emberi mulasztás. -_-"
Ne számítsd csak-természeti "ihletésű" katasztrófának. Ezt a 13-14 éves kisribancok mondogatják, picsogva, a 4/6-os villamoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!