Éreztétek a FÖLDRENGÉST 08:08 perckor Bp-en?! .
08:08-kor most az előbb megmozdult a padló, jobb-balra lengett minden a lakásban, a könyvespolcom is ingott, azt hittem kiszalad alólam a szék!...
Utána még 3x kisebb mozgást éreztem...
Azt nem mondtad, hogy hányadik kerületben laksz. Mert én a XXII. kerületben semmit nem éreztem. Lehet, hogy azért, mert kisebb volt.
De az is lehet, hogy valami hatalmas jármű haladt el, nem? Egy barátnőm régen a villamospálya közelében lakott és állandóan érezni lehetett a remegést, amikor a villamos elment.
Bp. XII. kerület (4. emelet)...
Biztos, hogy nem nagyobb jármű miatt éreztem, mert olyan óriási jármű nem járhat nálunk, hogy berezegjen a 4 emeletes régi építésű házunk!...
Ez biztos, hogy földrengés volt!...
Na, itt is a hír, hogy tényleg földrengés volt :
Földrengés volt Magyarországon, Budapesten is érezni lehetett
2011. július 11., hétfő, 08:29 • Utolsó frissítés: 2 perce
Szerző: hvg.hu
Hétfő reggel röviddel 8 óra után az előzetes adatok szerint 3,7-es erősségű földrengés volt Magyarországon - erősítették meg a hvg.hu kérdésére a Georisk Földrengés Mérnöki Irodánál.
(További információk hamarosan)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!