Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mitöl érzem azt, hogy fáj a...

Mitöl érzem azt, hogy fáj a hasam és érzem teltnek?

Figyelt kérdés
kérlek ne azert irjatok ide mert kritizalni akartok vagy oltani. kb 4-5 éve élek aktivan füvel napi szinten vagy hetente többszor, eddig semmi baj nemvolt kb 3-4 honapja hogy ha beszivtam elkezdett fájni a hasam meg szoritott és olyan érzésem volt mintha telt lenne meg neha a hátam alul és a derekam is fáj. vettem normaflore-t nevu gyogyszert attol egy darabig jo volt de kb masfel 2 honapig max most ujra fáj, ha nem vagyok beallva akor semi baj nincs de par slukktol elkezd fajni, ha valakinek volt hasonlo az kérem irjon. elöre is köszi
2011. jan. 20. 13:10
 1/2 anonim ***** válasza:

Csak tippjeim vannak:

-Szennyezett a füved. (Próbáld meg más forrásból beszerezni.)

-Gyomorsav problémád van. (Bár ennek lenne fű nélkül is megjelenése)

-Hánynod kéne, de a THC megakadályoz ebben.

-Törzsi csigolya 10-esed elcsúszott valamikor köhögés közben.

-Vagy egyszerűen már nem vágyik annyira a tested a fűre valami rossz emlék miatt, vagy csak váltani szeretne már életet a tudatalattid.

Mire vágysz _valójában_?

2011. jan. 22. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Voltunk egyszer egy előadáson ahol a fűről volt szó, és akkor említették, hogy egy másik fűféle hashajtó hatású, ugyanúgy néz ki, színe szaga mindene, csak nem beállsz tőle hanem begörcsölsz és fosol :) lehet belekeverték

(Lehet egy személyes megjegyzésem? Inkább ne füvezz, nagyon nagyon nagyon lenézendő)

Jobbulást!

2011. febr. 5. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!