Miért érzem magam olyan csövesnek?
Az a problémám hogy kisgyerek koromban el voltam hanyagolva teljesen mind anyagilag mint érzelmileg. Nem kaptam igazi gondoskodást anyám inkább pasizott és a nagyszüleim segítetek úgy ahogy bírtak.Elhanyagolt lúzer voltam az az igazság. Közbe persze felnőttem és elkezdtem keresni. Mostmár nem trógerkodok divatos márkás drága ruhákba járok teljesen korrekt ápolt a megjelenésem de mégis olyan vesztes csóró csövesnek érzem magam legbelül.
:( Hogy tudok ezen a problémán túllépni? Mert mindenbe visszavet ez a gátlás. Munkába szórakozásba társaságban.
Ha összejön pár jobbmódú ismerősöm én mindíg lelépek ,mert érzem nem tartozom közélyük. A régi barátaim meg minde elmentek már élni a saját életüket aki meg nem az olyan maradt amilyen én voltam annó.. (lezüllött csöves) És nem akarok visszaesni oda..
Van egy mondás: "A jelen a múltból táplálkozik, a jövő pedig a jelenből". Szerintem ez nagyon illik a helyzetedre. És örülök, hogy nem züllöttél el.
2 megoldást látok a lelki problémádra. Az egyik hogy elmész egy pszichológushoz, és jól kibeszéled neki az érzéseidet. Segít átgondolni, hogy a továbbiakban hogyan irányítsd az életed. Vagy olyanokkal barátkozni, akik nem felszínesek, hanem nagyon megértőek, és mellettük fel tudsz oldódni.
A helyesírásoddal nem sok baj van amúgy, max. szóköz-irásjel cucc...
amúgy lépj túl rajta, ennyi. már nem a 13 éves éned vagy ember..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!