Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi ez? Mit csináljak?

Mi ez? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
A bőröm, száraz, kissé érdes és érzékeny, és egyre jobban terjed. Lefertőtlenítettem, ennek ellenére mégis terjed. A szüleim azt mondták semmi komoly, de én még is aggódom. ez valami gombás fertőzés? Vagy mi lehet? Mit tegyek, hogy elmúljon??
2010. dec. 18. 10:17
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem simán csak kiszárította a szél és a víz, ami érthető ilyenkor, télen. Kend rendszeresen testápolóval, lehetőleg ne olcsóval, hanem rendessel. Pl. Nivea, dove. Nekem ezek váltak be. Ha rendszeresen kened ilyenekkel, d emégsem jobb, menj bőrgyógyászhoz.
2010. dec. 18. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:

A fertőtlenítő még jobban kiszárítja.

A régi fajta kerek fémdobozos Niveát próbáld ki, vagy Dove-nak is van hasonló terméke. Ha nem segít, menj el bőrgyógyászhoz, és ír fel gyógyszertári kenőcsöt ami rendbehozza.

2010. dec. 18. 11:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!