Ingadozó nagy vérnyomás és hasmenés között van valami összefüggés?
Figyelt kérdés
Kb 6 órája 137-150 között van a férjem vérnyomása és zsibbad időnként a bal fele, most pedig hasmenése van, megkérlem aki bíztosan tud hasznos infot írni az írjon.2010. nov. 29. 23:22
1/3 anonim válasza:
Egyrészt ez a vérnyomás nem magas, másrészt ilyen összefüggés nem valószínű, hogy lehetséges. Inkább összeszedett valami fertőzést, a zsibbadás nem tudom mitől lehet. Menjen el háziorvoshoz.
2/3 anonim válasza:
Igen okozhat az ingadozó vérnyomás ilyen tüneteket, és még hidegrázást, szédülést, zsibbadást is. Jobb lenne elmennétek orvoshoz, mert a bal oldali zsibbadás nem tetszik nekem. Másnak ilyen vérnyomás szinte meg sem kottyan, de ha neki ettől zsibbadásos tünete van, akkor elég komoly érelmeszesedése lehet. Nekem is ingadozik a vérnyomásom szombat óta, rendszers gyógyszerszedő vagyok rá. De amilyen hullámzó frontrendszerek haladnak át az országon, nagyon sok embert megvisel, és okoz ingdozó vérnyomást. Jobbulást kívánok neki, te meg még méregesd.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors válaszokat,holnapra be vagyunk programálva orvoshoz, de csak délután rendel az orvos,remélem addig nem rosszabbodik a helyzet.
2010. nov. 29. 23:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!